Цей звичайний інгредієнт має бути на кожній кухні, але у фарш його додають одиниці. Мова про яблука.
Раніше ми розповідали, які інгредієнти не можна додавати у фарш для котлет.
Саме додавання яблука дає котлетам соковитість, пишність та легкість. Вони практично не відчуваються на смак, але надають котлетам пікантності.
Для цього яблуко потрібно очистити від шкірки, видалити насіння та перекрутити через м’ясорубку. Можна натерти на дрібній тертці.
На 500 г фаршу кулінари радять брати 1 яблуко. Хліб додавати не потрібно. На цю кількість м’яса беруть 1 цибулину, сіль, перець – за смаком та 1 жовток.
Усі інгредієнти добре змішують, відбивають фарш та обсмажують котлети на сковороді з розігрітою олією.
Котлети з яблуком будуть неймовірно ніжними та дуже соковитими.
Що стосується самого яблука, то краще вибирати кисло-солодкі сорти, щоб котлети не вийшли дуже солодкими.
Можна додати яблуко сорту Симиренко, вони мають дуже приємний смак, який поєднується з м’ясом.
Спробуйте приготувати такі котлети та винести свій особистий вердикт такому способу. Адже не дарма кажуть: на колір та смак – товариш не всяк.
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…