Цей звичайний інгредієнт має бути на кожній кухні, але у фарш його додають одиниці. Мова про яблука.
Раніше ми розповідали, які інгредієнти не можна додавати у фарш для котлет.
Саме додавання яблука дає котлетам соковитість, пишність та легкість. Вони практично не відчуваються на смак, але надають котлетам пікантності.
Для цього яблуко потрібно очистити від шкірки, видалити насіння та перекрутити через м’ясорубку. Можна натерти на дрібній тертці.
На 500 г фаршу кулінари радять брати 1 яблуко. Хліб додавати не потрібно. На цю кількість м’яса беруть 1 цибулину, сіль, перець – за смаком та 1 жовток.
Усі інгредієнти добре змішують, відбивають фарш та обсмажують котлети на сковороді з розігрітою олією.
Котлети з яблуком будуть неймовірно ніжними та дуже соковитими.
Що стосується самого яблука, то краще вибирати кисло-солодкі сорти, щоб котлети не вийшли дуже солодкими.
Можна додати яблуко сорту Симиренко, вони мають дуже приємний смак, який поєднується з м’ясом.
Спробуйте приготувати такі котлети та винести свій особистий вердикт такому способу. Адже не дарма кажуть: на колір та смак – товариш не всяк.
Виплати для родин померлих військових. Коли від зарплати військовослужбовця нараховують 70%, а коли лише 30%?
За аналізом синоптиків, тривалість зимового періоду в Україні скорочується. Чим це загрожує.
Ціни на землю в Україні змінилися. Де і скільки доведеться заплатити за гектар.
Уряд визнав, що через попередні розрахункові помилки пенсіонери недоотримали значні суми. Кому виплатять компенсації.
Кабмін затвердив законопроєкт про державний бюджет на 2026 рік. Документ передбачає підвищення соціальних стандартів —…
Частина українців, у тому числі особи пенсійного віку, з жовтня має право на отримання нових…