Якщо ви печете пиріжки, млинці, печиво, які потребують того, щоб тісто піднялося, то тільки сода може не виконати це завдання. Тут потрібна ще й кислота, це може бути:
Якщо в рецепт включені ці інгредієнти, сміливо можна додавати без необхідності гасити її. Якщо ж таких продуктів у рецепті немає, соду потрібно погасити оцтом або лимонним соком.
Раніше ми розповідали про незвичайний спосіб приготувати куряче філе.
Розпушувач, зі свого боку, не вимагає застосування кислоти, тому що в його складі вона вже є. Тому розпушувач зазвичай змішують із борошном, а потім додають рідкі інгредієнти.
Сода без окислювача додасть випічці специфічної гіркоти, а при використанні розпушувача цього не буває. Тому що вибрати залежить від набору продуктів у тому чи іншому рецепті.
Електронний підпис для входу в кабінет Пенсійного фонду: як зробити його за 2 хвилини
Як завантажити додаток Пенсійного фонду України на телефон – покрокова інструкція
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…