Якщо ви печете пиріжки, млинці, печиво, які потребують того, щоб тісто піднялося, то тільки сода може не виконати це завдання. Тут потрібна ще й кислота, це може бути:
Якщо в рецепт включені ці інгредієнти, сміливо можна додавати без необхідності гасити її. Якщо ж таких продуктів у рецепті немає, соду потрібно погасити оцтом або лимонним соком.
Раніше ми розповідали про незвичайний спосіб приготувати куряче філе.
Розпушувач, зі свого боку, не вимагає застосування кислоти, тому що в його складі вона вже є. Тому розпушувач зазвичай змішують із борошном, а потім додають рідкі інгредієнти.
Сода без окислювача додасть випічці специфічної гіркоти, а при використанні розпушувача цього не буває. Тому що вибрати залежить від набору продуктів у тому чи іншому рецепті.
Електронний підпис для входу в кабінет Пенсійного фонду: як зробити його за 2 хвилини
Як завантажити додаток Пенсійного фонду України на телефон – покрокова інструкція
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.
Святих Костянтина Великого і його матір Олену названо «рівноапостольними» за великі заслуги перед християнською Церквою.
У 2025 році громадяни України мають можливість добровільно докупити страховий стаж для отримання або збільшення…
До утворення здуття свіжого або старого лінолеуму може призвести безліч причин. Але в будь-якому випадку…
Чимало українських пенсіонерів, які не виїхали з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей і…
Багато літніх людей помічають, що ввечері ноги стають важкими, з'являється втома і ниючий біль. У…