Справа не лише у правильному рецепті, а й у самих інгредієнтах. Щоб дріжджове тісто вийшло на славу, досвідчені господині радять обов’язково додати чайну ложку секретного інгредієнта, який для багатьох не асоціюється з дріжджовим тістом. Його додають у тісто для тортів, пирогів, пряників.
Раніше ми розповідали, як приготувати швидке тісто на кефірі для пиріжків.
Але цей інгредієнт покращує структуру дріжджового тіста. Йдеться про розпушувач.
Саме він допомагає тісту стати більш повітряним та пухнастим.
Після цього тісто готове до використання для приготування біляшів та пиріжків! Просто формуйте біляші або пиріжки, начиняйте їх будь-якою начинкою на ваш вибір, випікайте і насолоджуйтесь!
Синоптик Наталка Діденко так говорить про погоду в середу: "Холодна погода, місцями навіть із нулями…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Що про це говорять астрофізики?
Кістковий бульйон називають рідким золотом і приписують йому чи не магічні властивості. Але як це…
Українці продовжують шукати захист у країнах ЄС: влітку 2025 року їх побільшало на 31 тисячу.…
Рецепт «Чушка Бюрек» - смачний і корисний спосіб включити болгарський перець до раціону, особливо в…
Юрист пояснив, у яких випадках можна продовжити відстрочку від мобілізації дистанційно і коли ТЦК має…