Справа не лише у правильному рецепті, а й у самих інгредієнтах. Щоб дріжджове тісто вийшло на славу, досвідчені господині радять обов’язково додати чайну ложку секретного інгредієнта, який для багатьох не асоціюється з дріжджовим тістом. Його додають у тісто для тортів, пирогів, пряників.
Раніше ми розповідали, як приготувати швидке тісто на кефірі для пиріжків.
Але цей інгредієнт покращує структуру дріжджового тіста. Йдеться про розпушувач.
Саме він допомагає тісту стати більш повітряним та пухнастим.
Після цього тісто готове до використання для приготування біляшів та пиріжків! Просто формуйте біляші або пиріжки, начиняйте їх будь-якою начинкою на ваш вибір, випікайте і насолоджуйтесь!
Чому українцям варто переглянути ставлення до води та готуватися до можливих обмежень. Ми зібрали головні…
Смартфони – універсальні пристрої, які поєднують у собі телефон, камеру, записник і доступ до інтернету.…
Втрата документів на нерухомість - серйозна, але вирішувана проблема. Важливо знати, куди йти та які…
Щороку умови виходу на пенсію в Україні стають жорсткішими: поступово збільшується мінімальний страховий стаж, необхідний…
Якість домашнього вина залежить не лише від винограду, а й від бочки та часу розливу.…
Хочете піцу, але немає часу на тісто? Є спосіб зробити її всього за кілька хвилин.…