Від крему залежить і смак торта, і те, як він просочиться, тому правильний рецепт – запорука успіху.
Зазвичай в заварний крем додають у якості загущувача пшеничне борошно, але досвідчені кулінари радять використовувати кукурудзяний крохмаль, саме він дає крему ніжну консистенцію.
Раніше ми розповідали, як приготувати найледачіший Наполеон зі смачним кремом.
Важливе уточнення: крем не можна варити в емальованому посуді, тому що він може пригоряти, через що з’явиться неприємний запах та присмак гіркоти.
Сильні пориви вітру та змішані опади. Детальний прогноз погоди на вівторок.
Геомагнітні збурення у вівторок посиляться. Якими вони будуть і хто відчує зміни першим?
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…
Кого зобов’яжуть повертати надміру виплачені кошти. У ПФУ пояснили.
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.