Від крему залежить і смак торта, і те, як він просочиться, тому правильний рецепт – запорука успіху.
Зазвичай в заварний крем додають у якості загущувача пшеничне борошно, але досвідчені кулінари радять використовувати кукурудзяний крохмаль, саме він дає крему ніжну консистенцію.
Раніше ми розповідали, як приготувати найледачіший Наполеон зі смачним кремом.
Важливе уточнення: крем не можна варити в емальованому посуді, тому що він може пригоряти, через що з’явиться неприємний запах та присмак гіркоти.
Багато пенсій були занижені через відсутність актуальних даних про зарплату і стаж. Нова автоматизована система…
У ПФУ пояснили, як діяти у випадках, коли людина має право одночасно на пенсію за…
Знання цих типових помилок - перший крок до їх запобігання. Усвідомлюючи, що саме найчастіше заважає…
Деякі українці зможуть отримати компенсації за оренду житла. Як отримати кошти й хто саме може…
Масштабна зимова допомога на підході. Грошові виплати й утеплення осель — новий план підтримки для…
ПФУ оновив правила розрахунку субсидій. Що тепер враховуються при призначенні допомоги і як це впливає…