Від крему залежить і смак торта, і те, як він просочиться, тому правильний рецепт – запорука успіху.
Зазвичай в заварний крем додають у якості загущувача пшеничне борошно, але досвідчені кулінари радять використовувати кукурудзяний крохмаль, саме він дає крему ніжну консистенцію.
Раніше ми розповідали, як приготувати найледачіший Наполеон зі смачним кремом.
Важливе уточнення: крем не можна варити в емальованому посуді, тому що він може пригоряти, через що з’явиться неприємний запах та присмак гіркоти.
Право власності на земельну ділянку — це можливість володіти, користуватися та розпоряджатися нею на власний…
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю.
Клієнти запідозрили ПриватБанк в ейджизмі після різких змін за умов кредитування пенсіонерів.
Українців запрошують пройти реєстрацію на нові виплати у сумі 3600 гривень упродовж 3 місяців. Подробиці…