Хачапурі по-аджарськи обов’язково подають із запеченим яйцем або просто жовтком, який вкладають у заглиблення із сиру. Хачапурі поливають розтопленим вершковим маслом, щоб смак став ще більш насиченим і багатим.
Раніше ми писали, що додають справжні професіонали у фарш для пельменів.
Приниження чи допомога? Як сьогодні виживають українські пенсіонери – відеоопитування
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
Частині внутрішньо переміщених осіб доступна нова грошова допомога в розмірі 2000 гривень. Яким критеріям треба…
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…