Вівторок, 27 Лютого, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩо додають справжні професіонали у фарш – ваші пельмені зметуть зі столу...

Що додають справжні професіонали у фарш – ваші пельмені зметуть зі столу за хвилину

Этот материал также доступен на русском языке
Багато господинь думають, що для смачних пельменів достатньо зробити гарне тісто, щоб не розвалювалося і не було жорстким. Але фарш відіграє не менш важливу роль у тому, наскільки смачними будуть пельмені.

Яке м’ясо потрібно для фаршу на пельмені

Зрозуміло, буде набагато краще, якщо фарш для пельменів ви зробите самі, а не купите готовий. Так ви точно будете впевнені в якості м’яса. Найбільш підходящим м’ясом для пельменного фаршу вважається жирна свинина і яловичина пропорції 1:1. 

Нещодавно ми писали, як зварити буряк за 10 хвилин.

Що додати у фарш, щоб пельмені були соковитими

Щоб начинка в пельменях була соковитою і смачною, у фарш додають:

  • крижану воду у співвідношенні на 1 кг – 100 мл води;
  • вершкове масло – маленькі кубики треба заздалегідь заморозити і додати під час ліплення. 

Також спробуйте не пропускати цибулю, не пускати через м’ясорубку, а просто дуже дрібно нарізати, так вона втратить набагато менше соку.

Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування

Приниження чи допомога? Як сьогодні виживають українські пенсіонери – відеоопитування

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні