Новини

Такий борщ – мрія кожної господині: що потрібно зробити, щоб зберегти насичений червоний колір

Досвідчені господині розкрили секрет приготування яскраво-червоного борщу.

Раніше ми розповідали, який секретний інгредієнт потрібно обов’язково додавати в борщ.

І він не у додаванні соди, оцту чи лимонного соку. Як виявилося, весь секрет у правильному буряку та часі його приготування.

Саме бордовий борщ можна одержати завдяки бурякам. Для цього потрібно вибирати салатні сорти або – найпростіше – бордові, які не мають світлих прожилок всередині. Чим темніший буряк, тим насиченіший борщ.

Буряк може втрачати колір через тривале варіння. Тому найкращий варіант – це додавання буряків до борщу за 10-15 хвилин до закінчення приготування. Для цього, щоб овоч встиг приготуватися, буряк потрібно протушкувати разом із цибулею та морквою, а потім додати до борщу.

Досвідчені господині радять додати при пасуванні буряків пару ложок вершкового масла, це теж збереже їхній колір.

Новое на сайте

  • Новини

Магнітні бурі на середу, 9 липня 2025 року

Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…

08/07/2025 22:38
  • Новини

Експеримент у Мережі: продукти в Італії та Україні коштують майже однаково – користувачі в шоці

Блогер з України порівняв вартість базових продуктів у супермаркетах Італії та України. Підсумок здивував не…

08/07/2025 21:57
  • Новини

Не пройдеш – не отримаєш: з 1 жовтня виплати припинять без ідентифікації

Пенсіонерам варто поквапитися: з 1 жовтня виплати буде припинено, якщо не пройти обов'язкової ідентифікації. Що…

08/07/2025 20:39
  • Статті

Як харчуватися після 60, щоб менше хворіти

З віком наш організм змінюється, і те, що було корисно у 30, може виявитися шкідливим…

08/07/2025 19:58
  • Статті

Тисяча гривень від Зеленського: кого залишили без грошей

Непоодинока історія: пенсіонер виконує всі умови, щоб отримати обіцяні 1000 гривень державної допомоги так званої…

08/07/2025 18:46
  • Новини

Шашлик з молодої картоплі – не встигатимете подавати

Молода картопля вже не делікатес, але багато в городах і на прилавках, і можна сміливіше…

08/07/2025 17:58