Досвідчені господині розкрили секрет приготування яскраво-червоного борщу.
Раніше ми розповідали, який секретний інгредієнт потрібно обов’язково додавати в борщ.
І він не у додаванні соди, оцту чи лимонного соку. Як виявилося, весь секрет у правильному буряку та часі його приготування.
Саме бордовий борщ можна одержати завдяки бурякам. Для цього потрібно вибирати салатні сорти або – найпростіше – бордові, які не мають світлих прожилок всередині. Чим темніший буряк, тим насиченіший борщ.
Буряк може втрачати колір через тривале варіння. Тому найкращий варіант – це додавання буряків до борщу за 10-15 хвилин до закінчення приготування. Для цього, щоб овоч встиг приготуватися, буряк потрібно протушкувати разом із цибулею та морквою, а потім додати до борщу.
Досвідчені господині радять додати при пасуванні буряків пару ложок вершкового масла, це теж збереже їхній колір.
Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися. Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…
Блогер з України порівняв вартість базових продуктів у супермаркетах Італії та України. Підсумок здивував не…
Пенсіонерам варто поквапитися: з 1 жовтня виплати буде припинено, якщо не пройти обов'язкової ідентифікації. Що…
З віком наш організм змінюється, і те, що було корисно у 30, може виявитися шкідливим…
Непоодинока історія: пенсіонер виконує всі умови, щоб отримати обіцяні 1000 гривень державної допомоги так званої…
Молода картопля вже не делікатес, але багато в городах і на прилавках, і можна сміливіше…