Досвідчені господині розкрили секрет приготування яскраво-червоного борщу.
Раніше ми розповідали, який секретний інгредієнт потрібно обов’язково додавати в борщ.
І він не у додаванні соди, оцту чи лимонного соку. Як виявилося, весь секрет у правильному буряку та часі його приготування.
Саме бордовий борщ можна одержати завдяки бурякам. Для цього потрібно вибирати салатні сорти або – найпростіше – бордові, які не мають світлих прожилок всередині. Чим темніший буряк, тим насиченіший борщ.
Буряк може втрачати колір через тривале варіння. Тому найкращий варіант – це додавання буряків до борщу за 10-15 хвилин до закінчення приготування. Для цього, щоб овоч встиг приготуватися, буряк потрібно протушкувати разом із цибулею та морквою, а потім додати до борщу.
Досвідчені господині радять додати при пасуванні буряків пару ложок вершкового масла, це теж збереже їхній колір.
На новорічні свята без яскравого та апетитного салату — ніяк! Пропонуємо вам простий, смачний та…
У засобах масової інформації почали зявлятися новини про те, що мешканці сіл можуть залишитися без…
Мікрохвильова піч давно стала незамінною на кухні: вона швидко розігріває їжу та економить час. Проте…
Чи входить військова служба в Україні до страхового стажу, чи зараховується до вислуги років і…
В Україні стартувала виплата тисячі від Зеленського, проте не усі громадяни, хто подав заявки, отримують…
Повірка лічильника газу — це не просто формальність, а перевірка точності та справності приладу, який…