Новини

Такий борщ – мрія кожної господині: що потрібно зробити, щоб зберегти насичений червоний колір

Досвідчені господині розкрили секрет приготування яскраво-червоного борщу.

Раніше ми розповідали, який секретний інгредієнт потрібно обов’язково додавати в борщ.

І він не у додаванні соди, оцту чи лимонного соку. Як виявилося, весь секрет у правильному буряку та часі його приготування.

Саме бордовий борщ можна одержати завдяки бурякам. Для цього потрібно вибирати салатні сорти або – найпростіше – бордові, які не мають світлих прожилок всередині. Чим темніший буряк, тим насиченіший борщ.

Буряк може втрачати колір через тривале варіння. Тому найкращий варіант – це додавання буряків до борщу за 10-15 хвилин до закінчення приготування. Для цього, щоб овоч встиг приготуватися, буряк потрібно протушкувати разом із цибулею та морквою, а потім додати до борщу.

Досвідчені господині радять додати при пасуванні буряків пару ложок вершкового масла, це теж збереже їхній колір.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на середу, 3 вересня

У середу Україна продовжуватиме залишатися під впливом антициклону та належати галузі високого атмосферного тиску. Тому…

02/09/2025 23:12
  • Статті

Контекстна реклама vs SEO: що вибрати й коли

Контекстна реклама та СЕО залишаються найпопулярнішими інструментами розвитку бізнесу та просування нових брендів. Вони можуть…

02/09/2025 22:53
  • Новини

Які пільги на комунальні послуги належать учасникам бойових дій: повний список та умови

Житло, газ, вода та опалення – учасники бойових дій платять менше. Які пільги на комунальні…

02/09/2025 21:57
  • Статті

Меню для довголіття: їжа після 60 – як не старіти і не хворіти

Як не хворіти, не страждати від безсоння та зберегти ясність розуму у зрілому віці? Все…

02/09/2025 20:36
  • Статті

Універсальний соус до м’яса: пряний сливовий рецепт без консервантів

Східна кухня багата на аромати, і сливовий соус - один з її гастрономічних шедеврів. Приготуйте…

02/09/2025 19:41