Досвідчені господині розкрили секрет приготування яскраво-червоного борщу.
Раніше ми розповідали, який секретний інгредієнт потрібно обов’язково додавати в борщ.
І він не у додаванні соди, оцту чи лимонного соку. Як виявилося, весь секрет у правильному буряку та часі його приготування.
Саме бордовий борщ можна одержати завдяки бурякам. Для цього потрібно вибирати салатні сорти або – найпростіше – бордові, які не мають світлих прожилок всередині. Чим темніший буряк, тим насиченіший борщ.
Буряк може втрачати колір через тривале варіння. Тому найкращий варіант – це додавання буряків до борщу за 10-15 хвилин до закінчення приготування. Для цього, щоб овоч встиг приготуватися, буряк потрібно протушкувати разом із цибулею та морквою, а потім додати до борщу.
Досвідчені господині радять додати при пасуванні буряків пару ложок вершкового масла, це теж збереже їхній колір.
У середу Україна продовжуватиме залишатися під впливом антициклону та належати галузі високого атмосферного тиску. Тому…
Контекстна реклама та СЕО залишаються найпопулярнішими інструментами розвитку бізнесу та просування нових брендів. Вони можуть…
Що обіцяють астрофізики на 3 вересня?
Житло, газ, вода та опалення – учасники бойових дій платять менше. Які пільги на комунальні…
Як не хворіти, не страждати від безсоння та зберегти ясність розуму у зрілому віці? Все…
Східна кухня багата на аромати, і сливовий соус - один з її гастрономічних шедеврів. Приготуйте…