Для приготування ідеальних сирників, які будуть повітряними, ніжними та смачними, досвідчені кухарі не радять додавати куряче яйце цілком. А лише одну його частину.
Йдеться про жовток. Справа в тому, що білок додає сирному тісту зайву рідину, через що доводиться досипати більшу кількість борошна, що не дуже добре впливає на смак сирників, вони виходять борошняними та жорсткими.
Раніше ми розповідали, як приготувати сирники за класичним рецептом.
З функцією зв’язування всіх компонентів ідеально справляється жовток. Завдяки жовтку вони виходять цілісними та щільними, смачними та здобними.
Сир потрібно брати жирний, не менше 5%. І важливо, щоб він був сухий.
Що очікує 14 квітня метеозалежних людей, якою буде активність Сонця та можливість магнітних бур?
Це тиждень інтенсивних змін: спочатку швидкий старт, потім пристрасть, а потім бажання зупинитися та насолодитися…
Великдень, або Воскресіння Христове є одним із найголовніших свят християн.
Весна – це час, коли нагадує про себе біль у попереку, який називають радикулітом. Чому…
Часто зварені яйця важко очистити від скорлуби: білок залишається на внутрішній стороні, розвалює яйця. Як…
З кінця березня набрала чинності постанова №299*. Вона змінює правила нарахування та виплати пенсій. Як…