Для приготування ідеальних сирників, які будуть повітряними, ніжними та смачними, досвідчені кухарі не радять додавати куряче яйце цілком. А лише одну його частину.
Йдеться про жовток. Справа в тому, що білок додає сирному тісту зайву рідину, через що доводиться досипати більшу кількість борошна, що не дуже добре впливає на смак сирників, вони виходять борошняними та жорсткими.
Раніше ми розповідали, як приготувати сирники за класичним рецептом.
З функцією зв’язування всіх компонентів ідеально справляється жовток. Завдяки жовтку вони виходять цілісними та щільними, смачними та здобними.
Сир потрібно брати жирний, не менше 5%. І важливо, щоб він був сухий.
Яйця – доступне джерело білка, яке часто радять включати до раціону. Втім, лікарі попереджають, до…
Стаж є важливим показником для визначення права на пенсію. Також він може впливати на розмір…
10 червня по всій Україні має бути досить комфортна погода.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Влітку на ринках повно зелених овочів — кабачків та цукіні. Чим вони відрізняються і який…
Переїзд не скасовує право на пільги, але потребує оновлення даних. Розповідаємо, як це зробити без…