Для приготування ідеальних сирників, які будуть повітряними, ніжними та смачними, досвідчені кухарі не радять додавати куряче яйце цілком. А лише одну його частину.
Йдеться про жовток. Справа в тому, що білок додає сирному тісту зайву рідину, через що доводиться досипати більшу кількість борошна, що не дуже добре впливає на смак сирників, вони виходять борошняними та жорсткими.
Раніше ми розповідали, як приготувати сирники за класичним рецептом.
З функцією зв’язування всіх компонентів ідеально справляється жовток. Завдяки жовтку вони виходять цілісними та щільними, смачними та здобними.
Сир потрібно брати жирний, не менше 5%. І важливо, щоб він був сухий.
Сильні пориви вітру та змішані опади. Детальний прогноз погоди на вівторок.
Геомагнітні збурення у вівторок посиляться. Якими вони будуть і хто відчує зміни першим?
Ваша побутова техніка в зоні ризику. Стабілізатор, реле чи ДБЖ: який захист справді працює в…
Кого зобов’яжуть повертати надміру виплачені кошти. У ПФУ пояснили.
Держава покриє частину витрат на енергоносії. Хто точно отримає знижку та які документи потрібні?
Українцям обіцяють новий стрибок вартості дров. Актуальні дані та поради лісників.