Щоб буряк зварився ще швидше, краще взяти не найбільші овочі. Далі потрібно вчинити так:
Нещодавно ми писали про п’ять секретів приготування ідеального холодцю.
Щоб визначити, готовий буряк чи ні, потрібно проткнути його виделкою. Якщо буряк готовий, він легко зісковзуватиме, а виделка ввійде в нього легко, без будь-якого зусилля.
Час тут наведено приблизний, адже все залежить від особливостей роботи вашої мікрохвильовки та напруги в мережі. Зазвичай на це йде близько 10 хвилин.
Після того як буряк приготується, дістаньте його і дуже обережно розріжте рукав ножем. Будьте акуратними і бережіть руки – у ньому повно гарячої пари. Після того як буряк охолоне, ви зможете приготувати з нього не те, що задумали.
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
По-новому чи по-старому: якого числа пенсіонери відзначатимуть Різдво – відеоопитування
Питання спадкування для українців за кордоном викликає багато запитань, особливо у тих, хто покинув країну…
Пенсійний фонд України відзначає 35 років роботи на тлі оновленої статистики щодо виплат. Оприлюднені дані…
Українці наприкінці року помітили несподівану зміну цін на м’ясо — курятина, яка останні кілька місяців…
Парламент наблизився до однієї з наймасштабніших реформ у сфері житлових відносин за роки незалежності. Скасування…
Попит на друге громадянство серед українців зростає, однак стандартна процедура його отримання може тривати роки.…
Проходження відеоідентифікації для пенсіонерів нагадує усний іспит зі списком запитань. Процедура покликана підтвердити особу одержувача…