Щоб буряк зварився ще швидше, краще взяти не найбільші овочі. Далі потрібно вчинити так:
Нещодавно ми писали про п’ять секретів приготування ідеального холодцю.
Щоб визначити, готовий буряк чи ні, потрібно проткнути його виделкою. Якщо буряк готовий, він легко зісковзуватиме, а виделка ввійде в нього легко, без будь-якого зусилля.
Час тут наведено приблизний, адже все залежить від особливостей роботи вашої мікрохвильовки та напруги в мережі. Зазвичай на це йде близько 10 хвилин.
Після того як буряк приготується, дістаньте його і дуже обережно розріжте рукав ножем. Будьте акуратними і бережіть руки – у ньому повно гарячої пари. Після того як буряк охолоне, ви зможете приготувати з нього не те, що задумали.
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
По-новому чи по-старому: якого числа пенсіонери відзначатимуть Різдво – відеоопитування
Упродовж останніх років нейроонкологія досягла значних успіхів у діагностиці та лікуванні пухлин головного мозку, але…
Благодійний фонд «Рокада» запрошує українців зареєструватися на новий вид гуманітарної допомоги. Ці предмети особливо важливі…
У березні 2025 року український Пенсійний фонд проіндексував пенсії. Виплати більшості категорій пенсіонерів зросли на…
З 26 по 30 травня українців запрошують зареєструватися на нову грошову допомогу. Хто зможе отримати…
23 травня в Україні відзначають День Героїв, День морської піхоти, Всесвітній день спортивної боротьби. Віряни…
Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.