Майонез використовується як заправка для багатьох салатів, він може стати основою для інших смачних соусів до м’яса та риби. Рецептом домашнього майонезу поділився Youtube-канал Bato_ua:country house.
Раніше ми писали оригінальний рецепт “Оселедця під шубою” із секретом.
Із цієї кількості продуктів у вас вийде приблизно 500 мл майонезу.
Важливо: чим більше ви додасте рослинної олії, тим густішим буде соус. Можна замінити оцет на лимонний сік, але тоді термін придатності майонезу скоротиться до трьох днів.
За річну передплату на газету «На пенсії» — у подарунок настінний кольоровий календар на 2024 рік
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
Чимало українців навіть ті, хто не вирощує цибулю у себе на ділянці, роблять запаси. Але…
Товстолобик – популярна риба в Україні, його можна смажити, запікати, варити та навіть маринувати. Саме…
Чхання — природний захисний рефлекс, який допомагає організму очищати носові шляхи. Проте часті та неконтрольовані…
Україна запускає унікальну соціальну ініціативу, яка дозволить громадянам безкоштовно подорожувати залізницею на великі відстані. Програма…
Розмір пенсії президента Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського здивує багатьох. Розповідаємо, скільки…
В Україні продовжують підтримувати громадян. Благодійний фонд «Овід України» оголосив про відкриття нової реєстрації на…