Інгредієнти:
- курячі яйця – 6 штук,
 - борошно – 1 склянка,
 - цукор – 1 склянка
 - какао – 2,5 столові ложки.
 
Приготування:
- Потрібно взяти дві глибокі та абсолютно чисті ємності. В одну розділити жовтки, а в іншу – білки. Першими збиваємо білки, приблизно 3-5 хвилин, маса повинна вирости та побіліти. Після цього всипаємо половину склянки цукру та продовжуємо збивати.
 - Те ж саме робимо з жовтками, спочатку їх збиваємо, а потім додаємо цукор, що залишився, і продовжуємо збивати до його повного розчинення.
 - В ємність із білками виливаємо жовткову масу. З’єднуємо плавними рухами вгору-вниз лопаткою. Просіюємо какао і акуратно перемішуємо, частинами вводимо просіяне борошно, не забуваємо акуратно перемішувати. Чим плавніший рух, тим пухкішим буде бісквіт.
 - Форму для випікання застилаємо пергаментним папером і змащуємо маслом. Виливаємо бісквіт.
 - Відправляємо тісто в попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 40-45 хвилин.
 - Щоб перевірити готовність бісквіту, потрібно взяти дерев’яну зубочистку та проткнути випічку, якщо вона залишилася чистою та сухою, то пиріг готовий.
 - Не поспішайте діставати бісквіт із форми, дайте йому повністю охолонути.
 - Після цього з бісквіту можна збирати торт або просто нарізати порційними шматочками до чашки чаю.
 
Раніше ми розповідали, як приготувати бісквіт у мультиварці.
							
											






