Всі ми знаємо, що традиційно дріжджове тісто замішується з води або молока, дріжджів, солі, цукру, борошна та олії. Але є ще один незвичайний інгредієнт, який допомагає отримати тісто схоже на пух, яке ще швидко не черствіє.
Як виявилося, це звичайний крохмаль, саме його господині додають при приготуванні тіста, щоб випічка була більш пористою та повітряною. Але краще використовувати кукурудзяний крохмаль, а ось від картопляного краще відмовитися, тому що він може надати випічці неприємного смаку.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки з цибулею та яйцем.
Держава надає низку пільг та надбавок пенсіонерам, які мають статус ветеранів праці. Ми зібрали повний…
16 серпня всі православні відзначають значне свято. Цього дня потрібно сходити до церкви та приготувати…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Пастернак здається милою садовою рослиною, але в спеку він може викликати сильні опіки. Що треба…
Лише кілька простих інгредієнтів — і ви створите пиріг, що здивує навіть найвибагливіших гурманів.