Всі ми знаємо, що традиційно дріжджове тісто замішується з води або молока, дріжджів, солі, цукру, борошна та олії. Але є ще один незвичайний інгредієнт, який допомагає отримати тісто схоже на пух, яке ще швидко не черствіє.
Як виявилося, це звичайний крохмаль, саме його господині додають при приготуванні тіста, щоб випічка була більш пористою та повітряною. Але краще використовувати кукурудзяний крохмаль, а ось від картопляного краще відмовитися, тому що він може надати випічці неприємного смаку.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки з цибулею та яйцем.
В особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг ПФУ з’явився новий сервіс – «Моя ідентифікація».
Держава компенсує до 100% комунальних витрат захисникам, ветеранам та сім'ям загиблих. Розповідаємо, хто має право…
Якою буде погода в липні в Україні. Чи підійметься стовпчик термометра до рекордних температур? Відома…
Слимаки та равлики здатні знищити врожай за лічені дні. Та з ними можна боротися без…
Колись це був справжній делікатес — солодке шоколадне масло. Знайти його часто було складно. Але…
В Україні готують нововведення, які стосуватимуться паспортів. Що саме хочуть змінити та кого це стосуватиметься.