Новини

Додайте два інгредієнти при приготуванні печінки та страва вийде смачніше, ніж у ресторані

Щоб печінка вийшла як у ресторані, потрібно додати лише два незвичайні для цієї страви інгредієнти – цукор та гірчицю.

Раніше ми розповідали, як господині правильно вибрати печінку.

Інгредієнти:

  • 700 г печінки (можна брати будь-яку);
  • 3 середні цибулини;
  • 3 зубчики часнику;
  • 4 столові ложки сметани;
  • 1 чайна ложка гірчиці (можна півтори);
  • 1 чайна ложка цукру;
  • сіль та спеції до смаку.

Приготування:

  1. Почистіть печінку, поділіть її на порційні шматочки. Відправте в миску і залийте окропом на три хвилини.
  2. Розігрійте сковороду з маслом і підсмажте нарізану на дрібні кубики цибулю. У процесі смаження вводимо цукор. Перемішайте та додайте подрібнений часник. Не забувайте посолити.
  3. За хвилину можна додати і саму печінку. Всі компоненти перемішайте і нехай готуються під кришкою на повільному вогні 5-7 хвилин.
  4. В окремому посуді з’єднайте гірчицю зі сметаною, додайте соус до печінки та готуйте ще 15 хвилин.
  5. При такому приготуванні печінка вийде просто ідеальною.

Новое на сайте

  • Новини

Відкрито прийом заявок на 6500 гривень грошової допомоги: як отримати виплати

У межах державної програми «Зимова підтримка» стартувало оформлення нових одноразових виплат у 6500 гривень. Хто…

21/11/2025 19:01
  • Новини

Чи зарахують службу у війську до страхового стажу: пояснення пенсійного експерта

Пенсійний експерт розповів, як зараховується страховий стаж для пенсії для колишніх військових. Що треба знати.

21/11/2025 16:40
  • Новини

Нова «тисяча Зеленського»: як отримати гроші та на що їх можна витратити (відео)

В Україні стартувала президентська програма «Зимова підтримка», за якою майже кожен громадянин може отримати разову…

21/11/2025 15:54
  • Новини

Чим небезпечний волоський горіх: невидима загроза для саду та городу

Волоські горіхи — корисне і величне дерево, але не всі садівники знають про його приховану…

21/11/2025 14:55
  • Новини

Сало гарячим способом: два ідеальні рецепти засолювання для справжніх гурманів

Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…

21/11/2025 13:32
  • Новини

Ризики є: експерти зробили прогноз, чи вистачить газу протриматися до весни і що буде з тарифами

Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…

21/11/2025 12:34