Приготуйте закусочні оладки на капустяному розсолі, і саму капусту додати не забудьте. Такі оладки можна подавати як самостійну страву, зі сметаною та гострим соусом, або як гарнір до м’яса чи риби.
Раніше ми ділилися рецептом моментальної квашеної капусти.
Такі оладки добре підійдуть як гарнір до запеченої риби або тушкованого м’яса. За бажання, можна посипати страву нарізаною зеленню. Це зробить осінній стіл яскравішим, а смак оладок насиченішим. Приємного апетиту!
Як оформити передплату на газету «На пенсії» онлайн — покрокова інструкція
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?