На пенсії - Живемо!

Всього одна ложка секретного інгредієнта – і ваші деруни вийдуть надзвичайно ароматними

Этот материал также доступен на русском языке

драники
Фото з delovcusa.com
Драники або деруни подобаються багатьом, але досвідчені господині мають свої секрети приготування цієї страви. Якщо ви хочете отримати не тільки смачні, але ще й ароматні золотисті драники, потрібно додати всього 1 інгредієнт.

Йдеться про звичайний продукт, який є у холодильнику практично кожної господині чи господаря. Всього одна ложка зробить деруни ароматнішими, смачнішими, а ще, при жарінні вони точно вийдуть золотистими.

Раніше ми розповідали, як приготувати деруни з м’ясом.

Цей інгредієнт – сметана. Багато хто з нас любить драники зі сметаною, яка виступає в ролі соусу, але в даному рецепті сметану потрібно додати в тісто для драників.

Саме сметана дає дерунам красивий золотистий колір та незвичайний смак. Вони набувають золотистості та цікавого смаку завдяки сметані.

Багато продукту додавати не варто, на 500-600 г картоплі цілком достатньо 1 столової ложки сметани. Кисломолочний продукт не дає подрібненій картоплі стати сірою.

Також при смаженні картопляні оладки вбирають менше жиру.

Тому якщо ви хочете, щоб драники вийшли рум’яними та з хрусткою скоринкою, обов’язково додайте ложку сметани.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?