Якщо ви хочете, щоб какао вийшло надзвичайно смачним, то враховуйте один нюанс під час приготування.
Не варто засипати какао-порошок у гаряче молоко. Так вийдуть грудки, а про насичений шоколадний смак і неймовірний аромат доведеться забути. До того ж на поверхні з’явиться ненависна багатьом пінка.
Раніше ми розповідали, який чай краще пити вранці.
Іноді спершу в чашку кладуть порошок і тільки потім заливають його гарячим молоком. Це теж неправильно – так аромат какао-бобів розкривається не повністю
Щоб зварити смачне какао потрібно:
А ось після цього можна подати солодощі та насолоджуватися насиченим напоєм.
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.
Святих Костянтина Великого і його матір Олену названо «рівноапостольними» за великі заслуги перед християнською Церквою.
У 2025 році громадяни України мають можливість добровільно докупити страховий стаж для отримання або збільшення…
До утворення здуття свіжого або старого лінолеуму може призвести безліч причин. Але в будь-якому випадку…
Чимало українських пенсіонерів, які не виїхали з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей і…