Якщо ви хочете, щоб какао вийшло надзвичайно смачним, то враховуйте один нюанс під час приготування.
Не варто засипати какао-порошок у гаряче молоко. Так вийдуть грудки, а про насичений шоколадний смак і неймовірний аромат доведеться забути. До того ж на поверхні з’явиться ненависна багатьом пінка.
Раніше ми розповідали, який чай краще пити вранці.
Іноді спершу в чашку кладуть порошок і тільки потім заливають його гарячим молоком. Це теж неправильно – так аромат какао-бобів розкривається не повністю
Щоб зварити смачне какао потрібно:
А ось після цього можна подати солодощі та насолоджуватися насиченим напоєм.
У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…