Як виявилося, кардинально змінити смак тушкованої капусти можна за допомогою курячого яйця. Саме його додають розумні господині в капусту, щоб справити враження на рідних чи гостей, або ж просто побалувати себе смачною та водночас бюджетною стравою.
Раніше ми розповідали, як правильно зберегти капусту.
Для цього потрібно розділити білок із жовтком і збити їх окремо. Додають яєчну суміш, коли капуста практично готова, на останньому етапі приготування, так щоб яйце разом із капустою тушкувалося не більше 5-7 хвилин.
Яйце не лише покращує смак, а й саму текстуру капусти. Вона виходить легкою, повітряною та дуже апетитною.
Якщо немає бажання відокремлювати жовток від білка, то яйце можна відразу додати в капусту, але перед цим його потрібно збити, щоб маса була однорідною.
Яєчну суміш потрібно поступово водити в капусту та перемішувати.
Для покращення смаку та кольору при приготуванні капусти можна додати такі спеції, як куркума та копчена паприка.
Як яблука впливають на травлення? Поради лікарів, коли ці фрукти можна вживати, а коли краще…
Які правила мобілізації діють для чоловіків у віці “за 50”? Де служать такі призовники, кого…
Діабет — хвороба, яка потребує щоденного контролю, регулярних вимірювань та доступних ліків. Для багатьох українців…
Законодавство України передбачає штрафні санкції та кримінальну відповідальність за махінації з податками. Що рахується найсерйознішим…
Військові, чорнобильці та цивільні. Кому і які виплати держава гарантує в наступному місяці?
Правильне сусідство овочів допомагає картоплі «вижити» до весни. Що потрібно обов'язково покласти поруч.