Як виявилося, кардинально змінити смак тушкованої капусти можна за допомогою курячого яйця. Саме його додають розумні господині в капусту, щоб справити враження на рідних чи гостей, або ж просто побалувати себе смачною та водночас бюджетною стравою.
Раніше ми розповідали, як правильно зберегти капусту.
Для цього потрібно розділити білок із жовтком і збити їх окремо. Додають яєчну суміш, коли капуста практично готова, на останньому етапі приготування, так щоб яйце разом із капустою тушкувалося не більше 5-7 хвилин.
Яйце не лише покращує смак, а й саму текстуру капусти. Вона виходить легкою, повітряною та дуже апетитною.
Якщо немає бажання відокремлювати жовток від білка, то яйце можна відразу додати в капусту, але перед цим його потрібно збити, щоб маса була однорідною.
Яєчну суміш потрібно поступово водити в капусту та перемішувати.
Для покращення смаку та кольору при приготуванні капусти можна додати такі спеції, як куркума та копчена паприка.
6 квітня у центральних та південних областях очікується дощ, у західних - сніг або мокрий…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Депресія та вигорання мають багато спільного, але їхні наслідки для здоров'я можуть відрізнятися кардинально. Чому…
Якщо ви отримали штраф за порушення ПДР, хоча не були за кермом, важливо вчасно призначити…
У деяких випадках заповіт не має сили — частина спадку належить родичам за законом. Хто…
Шукаєте простий і смачний рецепт до чаю? Цей пісочний пиріг із варенням підкорює з першого…