Ads_NP_above_header

Всього один інгредієнт і звичайна тушкована капуста перетвориться на кулінарний шедевр

Этот материал также доступен на русском языке

Капуста
Для багатьох тушкована капуста – звичайна страва, але за бажання можна так приготувати капусту, що всі проситимуть добавку. Всього один інгредієнт робить її смачною, повітряною та поживною.

Як виявилося, кардинально змінити смак тушкованої капусти можна за допомогою курячого яйця. Саме його додають розумні господині в капусту, щоб справити враження на рідних чи гостей, або ж просто побалувати себе смачною та водночас бюджетною стравою.

Раніше ми розповідали, як правильно зберегти капусту.

Для цього потрібно розділити білок із жовтком і збити їх окремо. Додають яєчну суміш, коли капуста практично готова, на останньому етапі приготування, так щоб яйце разом із капустою тушкувалося не більше 5-7 хвилин.

Яйце не лише покращує смак, а й саму текстуру капусти. Вона виходить легкою, повітряною та дуже апетитною.

Якщо немає бажання відокремлювати жовток від білка, то яйце можна відразу додати в капусту, але перед цим його потрібно збити, щоб маса була однорідною.

Яєчну суміш потрібно поступово водити в капусту та перемішувати.

Для покращення смаку та кольору при приготуванні капусти можна додати такі спеції, як куркума та копчена паприка.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?