Так, за допомогою звичайного продукту, який є на кухні кожної господині чи господаря, можна приготувати дріжджове тісто, рецепт якого будуть просити всі, хто спробує ваші пиріжки та інші вироби з такого тіста.
Раніше ми розповідали, як правильно замісити дріжджове тісто, щоб здивувати всіх.
Саме цей інгредієнт робить готову випічку більш повітряною та ніжною.
При цьому такі властивості збережуться у пирогів навіть через кілька днів.
Виявляється, цей інгредієнт – звичайна картопля, саме завдяки їй ваші борошняні вироби залишатимуться м’якими та неймовірно апетитними.
При замішуванні дріжджового тіста додають не сиру картоплю, а повністю готову до вживання. Для цього картоплю потрібно почистити, відварити і розім’яти до однорідної маси – пюре.
Картоплю додають у тісто відразу після цукру і дріжджів, тобто на етапі замішування опари.
Важливо дотримуватись правильних пропорцій. На три склянки борошна потрібно додати дві картоплини середніх розмірів.
Картопля допоможе вам приготувати ніжну та повітряну випічку і ваші рідні та близькі точно будуть у захваті від такого частування.
Українці вже давно звикли оплачувати дві окремі квитанції за газ – за сам ресурс та…
Майже кожен стикався із неприємною ситуацією: готуєш апетитні млинці чи котлети, а вони намертво прилипають…
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?