Так, за допомогою звичайного продукту, який є на кухні кожної господині чи господаря, можна приготувати дріжджове тісто, рецепт якого будуть просити всі, хто спробує ваші пиріжки та інші вироби з такого тіста.
Раніше ми розповідали, як правильно замісити дріжджове тісто, щоб здивувати всіх.
Саме цей інгредієнт робить готову випічку більш повітряною та ніжною.
При цьому такі властивості збережуться у пирогів навіть через кілька днів.
Виявляється, цей інгредієнт – звичайна картопля, саме завдяки їй ваші борошняні вироби залишатимуться м’якими та неймовірно апетитними.
При замішуванні дріжджового тіста додають не сиру картоплю, а повністю готову до вживання. Для цього картоплю потрібно почистити, відварити і розім’яти до однорідної маси – пюре.
Картоплю додають у тісто відразу після цукру і дріжджів, тобто на етапі замішування опари.
Важливо дотримуватись правильних пропорцій. На три склянки борошна потрібно додати дві картоплини середніх розмірів.
Картопля допоможе вам приготувати ніжну та повітряну випічку і ваші рідні та близькі точно будуть у захваті від такого частування.
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…