Так, за допомогою звичайного продукту, який є на кухні кожної господині чи господаря, можна приготувати дріжджове тісто, рецепт якого будуть просити всі, хто спробує ваші пиріжки та інші вироби з такого тіста.
Раніше ми розповідали, як правильно замісити дріжджове тісто, щоб здивувати всіх.
Саме цей інгредієнт робить готову випічку більш повітряною та ніжною.
При цьому такі властивості збережуться у пирогів навіть через кілька днів.
Виявляється, цей інгредієнт – звичайна картопля, саме завдяки їй ваші борошняні вироби залишатимуться м’якими та неймовірно апетитними.
При замішуванні дріжджового тіста додають не сиру картоплю, а повністю готову до вживання. Для цього картоплю потрібно почистити, відварити і розім’яти до однорідної маси – пюре.
Картоплю додають у тісто відразу після цукру і дріжджів, тобто на етапі замішування опари.
Важливо дотримуватись правильних пропорцій. На три склянки борошна потрібно додати дві картоплини середніх розмірів.
Картопля допоможе вам приготувати ніжну та повітряну випічку і ваші рідні та близькі точно будуть у захваті від такого частування.
1 липня очікується невеликий дощ на Луганщині, на решті територіях без опадів.
Кабмін затвердив важливу ухвалу, яка змінить повсякденне використання мобільного зв'язку: боротьба зі спамом, нові права…
Православний церковний календар на липень 2025 року допомагає віруючим стежити за всіма святами, постами чи…
В Україні діє обмеження на зняття готівки – не більше 100 тисяч гривень на добу.…
Запалення апендикса — не та ситуація, коли можна чекати. Біль може тимчасово вщухнути, але це…