Насамперед варто відзначити, що буряк містить багато вітамінів та корисних мінералів. У цьому овочі багато вітамінів А, В1, В5, В9, С і РР. Буряк покращує самопочуття, нормалізує травлення, справляється з авітамінозом, виводить токсини та покращує обмін речовин.
Також ми розповідали, як зварити буряк у целофановому пакеті.
Потрібно помити буряки і скласти їх у каструлю. Залити гарячою (кип’яченою) водою так, щоб вона повністю покривала овочі на 10-12 см. Потім поставити на вогонь і варити після закипання 15-20 хвилин.
Далі буряки відправте під крижану проточну воду. Залишіть у холодній воді на 5-7 хвилин. Завдяки різкому перепаду температур буряк за короткий час буде абсолютно готовим.
Слід зазначити, що з такому приготуванні буряк втрачає частину вітаміну С.
Потрібно помити буряк і скласти в ємність або спеціальний пакет для мікрохвильової печі. Помістити в піч та поставити на середню потужність. Готувати 10-15 хвилин.
Звісно, швидкість приготування буряків залежить від розміру коренеплодів, від сорту. Тому якщо коренеплоди великі, їм знадобиться більше часу.
Загальна сума виплат ПФУ у жовтні складе майже 70 млрд грн. Хто отримає пенсії раніше?
Ідеальна вечеря за годину. Як приготувати гречані котлети, що підкорюють з першого шматочка.
Без “жовтневого” догляду полуниця буде дрібною та кислою.Чим підгодувати рослини восени?
Мигаюче світло в оселях українців з'являється досить часто, від чого страждає в першу чергу побутова…
Щосереди ви, шановні читачі, тримаєте в руках черговий номер «Пенсійної телепрограми». Її ще можна назвати…
Невідомі нюанси знижок. Що треба знати перед оформленням пільг?