Насамперед варто відзначити, що буряк містить багато вітамінів та корисних мінералів. У цьому овочі багато вітамінів А, В1, В5, В9, С і РР. Буряк покращує самопочуття, нормалізує травлення, справляється з авітамінозом, виводить токсини та покращує обмін речовин.
Також ми розповідали, як зварити буряк у целофановому пакеті.
Потрібно помити буряки і скласти їх у каструлю. Залити гарячою (кип’яченою) водою так, щоб вона повністю покривала овочі на 10-12 см. Потім поставити на вогонь і варити після закипання 15-20 хвилин.
Далі буряки відправте під крижану проточну воду. Залишіть у холодній воді на 5-7 хвилин. Завдяки різкому перепаду температур буряк за короткий час буде абсолютно готовим.
Слід зазначити, що з такому приготуванні буряк втрачає частину вітаміну С.
Потрібно помити буряк і скласти в ємність або спеціальний пакет для мікрохвильової печі. Помістити в піч та поставити на середню потужність. Готувати 10-15 хвилин.
Звісно, швидкість приготування буряків залежить від розміру коренеплодів, від сорту. Тому якщо коренеплоди великі, їм знадобиться більше часу.
Літо — час яскравого сонця, високої температури і особливого догляду за собою. Прості рецепти масок…
Банки та ПФУ об'єднають зусилля: в Україні посилять контроль за виплатами пенсіонерам
Пишні, ароматні, із золотистою скоринкою — ці оладки з яблуками підійдуть і для ранку, і…
Українці продовжують траплятися на добре відпрацьовані хитрощі зловмисників: фішингові посилання, дзвінки від "банків" та хибні…
Тривога перед операцією — часте явище, особливо у людей похилого віку. Чому ми боїмося хірургічного…
За збирання грибів без дозволу можуть штрафувати. Розбираємося, чи це правда і кому потрібен «лісовий…