Спробуємо разом з вами розібратися, хто правий і чи можна їсти сало зі шкіркою.
На думку медиків, у звичайній свинячій шкірці міститься ряд речовин, які допомагають нашому організму повноцінно функціонувати.
У шкірці містяться:
Ці речовини просто необхідні для зміцнення кісток, суглобів, нігтів та волосся. Також вони забезпечують добрий стан шкіри.
У шкірці міститься білок, що особливо важливо для тих, хто зазнає щоденних навантажень, багато фізично працює або займається спортом.
Але треба сказати і про шкоду шкірки на салі.
Свиняча шкура – це досить важкий для травлення продукт. Тому, якщо у вас є проблеми із травленням, краще обмежити її споживання.
Не рекомендують медики їсти свинячу шкірку людям із хворобами серцево-судинної системи, а також при панкреатиті та хворобах печінки.
Тобто якщо здоров’я дозволяє, то шкуру потрібно вводити до свого раціону.
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…