Спробуємо разом з вами розібратися, хто правий і чи можна їсти сало зі шкіркою.
На думку медиків, у звичайній свинячій шкірці міститься ряд речовин, які допомагають нашому організму повноцінно функціонувати.
У шкірці містяться:
Ці речовини просто необхідні для зміцнення кісток, суглобів, нігтів та волосся. Також вони забезпечують добрий стан шкіри.
У шкірці міститься білок, що особливо важливо для тих, хто зазнає щоденних навантажень, багато фізично працює або займається спортом.
Але треба сказати і про шкоду шкірки на салі.
Свиняча шкура – це досить важкий для травлення продукт. Тому, якщо у вас є проблеми із травленням, краще обмежити її споживання.
Не рекомендують медики їсти свинячу шкірку людям із хворобами серцево-судинної системи, а також при панкреатиті та хворобах печінки.
Тобто якщо здоров’я дозволяє, то шкуру потрібно вводити до свого раціону.
Це печиво в дитинстві любили абсолютно всі. Згадайте цей смак, приготувавши «Каштани» за простим рецептом.
Деякі українці мають право на додаткові доплати до пенсії за понаднормовий стаж. Хто та на…
Частина українців можуть зареєструватися на отримання нової грошової допомоги від благодійної організації. Потрібно заповнити онлайн-анкету.
Частину паперових пенсійних посвідчень можуть визнати недійсними. Хто не зможе скористатися пенсійним та з чим…
Частина українців можуть отримати безкоштовні продуктові набори від міжнародної організації. Як це зробити.
Деякі пенсіонери можуть отримувати. На які доплати до пенсій можна розраховувати та як їх оформити.