Пропонуємо простий спосіб приготування м’якої квасолі без замочування.
Для цього квасолю відправляємо в каструлю з водою і чекаємо, поки вона закипить. Далі потрібно влити 100 мл холодної води та знову чекаємо, поки закипить.
Таку хитрість потрібно повторювати щонайменше три рази, тобто за час варіння потрібно долити не менше 300 мл холодної води.
Після того, як вода в каструлі з квасолею закипить після третього доливання води, потрібно додати дві ложки олії. Це може бути олія, а може бути і вершкове масло.
Після цих процедур квасолю потрібно проварити ще 30-40 хвилин і вона буде повністю готова.
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…
Українцям із газовими котлами та плитами попередили про нові витрати — перед початком опалювального сезону.…
В Україні стрімко зростає кількість водіїв, які втрачають право керувати авто. МВС публікує тривожну статистику.
У головній компанії-газопостачальнику країни зробили важливу заяву для побутових споживачів. Що треба знати.
Українцям обіцяють справедливіші пенсії: у Мінсоцполітики розробляють механізм, що має виправити неспівмірність розрахунків.