Пропонуємо простий спосіб приготування м’якої квасолі без замочування.
Для цього квасолю відправляємо в каструлю з водою і чекаємо, поки вона закипить. Далі потрібно влити 100 мл холодної води та знову чекаємо, поки закипить.
Таку хитрість потрібно повторювати щонайменше три рази, тобто за час варіння потрібно долити не менше 300 мл холодної води.
Після того, як вода в каструлі з квасолею закипить після третього доливання води, потрібно додати дві ложки олії. Це може бути олія, а може бути і вершкове масло.
Після цих процедур квасолю потрібно проварити ще 30-40 хвилин і вона буде повністю готова.
Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.
Держава посилює контроль за отримувачами соціальний контроль. Чому житлові умови стали критичними для продовження виплат?
Війна кардинально змінила все – бізнес-процеси, пріоритети, цінності. Але є люди та компанії, які довели:…
Дощ чи ожеледь, пручається нога чи паморочиться у голові, немає вуличного освітлення чи бракує часу…
Правила виходу літніх людей на заслужений відпочинок у 2026 році в Україні зміниться. Як перевірити…
Держава запускає масштабну підтримку для ВПО. Уряд розширив іпотечну програму для отримання коштів на придбання…