Зробити це досить легко. При замішуванні тіста потрібно додати лише один таємний інгредієнт, який точно є у вас на кухні.
Продукт, який врятує випічку від швидкого висихання – манна крупа.
На 500 мл молока або води, які ви додаєте в тісто, знадобиться 1 столова ложка манки.
Така страва дуже довго зберігатиме м’якість і свіжість, причому не тільки на другий день, а й довше.
Але ви повинні знати, що манку можна додавати не у всі види тіста.
Крупу можна додати в тісто для млинців, а також в основу для пиріжків або хліба. А ось у тісто для печива, тістечок, пельменів, вареників манку краще не додавати.
Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний пиріг за копійки.
У межах державної програми «Зимова підтримка» стартувало оформлення нових одноразових виплат у 6500 гривень. Хто…
Пенсійний експерт розповів, як зараховується страховий стаж для пенсії для колишніх військових. Що треба знати.
В Україні стартувала президентська програма «Зимова підтримка», за якою майже кожен громадянин може отримати разову…
Волоські горіхи — корисне і величне дерево, але не всі садівники знають про його приховану…
Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…
Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…