Зробити це досить легко. При замішуванні тіста потрібно додати лише один таємний інгредієнт, який точно є у вас на кухні.
Продукт, який врятує випічку від швидкого висихання – манна крупа.
На 500 мл молока або води, які ви додаєте в тісто, знадобиться 1 столова ложка манки.
Така страва дуже довго зберігатиме м’якість і свіжість, причому не тільки на другий день, а й довше.
Але ви повинні знати, що манку можна додавати не у всі види тіста.
Крупу можна додати в тісто для млинців, а також в основу для пиріжків або хліба. А ось у тісто для печива, тістечок, пельменів, вареників манку краще не додавати.
Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний пиріг за копійки.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.