Новини

Чому не варто ламати спагетті перед приготуванням: відповідь вас точно здивує

Спагетті розламують навпіл чи ще на менші частини, що робити не можна. Такий трюк італійці точно не оцінили б, оскільки в Італії це зовсім не припустимо.

Перша причина – такі спагетті складно вживати, довгі легко намотуються на вилку, а з короткими зробити це складніше.

Але, виявляється, ламання макаронних виробів впливає на їхній смак, текстуру та насиченість. У результаті спагетті можуть переваритися  або стати іншої форми і розміру.

Порушення цілісності спагетті провокує прискорене виділення крохмалю, через що гарнір може злипнутись і виглядатиме не апетитно. Це друга та найважливіша причина.

Новое на сайте

  • Новини

Частина пенсіонерів зможуть отримувати грошову допомогу протягом шести місяців від Карітас: куди звертатися

Відомий благодійний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Хто її може отримати та як…

07/07/2025 11:01
  • Новини

Одна куртка підлітку на 3 роки та дві сукні для жінки на 7 років: Гетманцев про прожитковий мінімум

В Україні досить дивно вирахували норми прожиткового мінімуму для громадян. Так, жінці належить дві сукні…

07/07/2025 10:22
  • Новини

Пенсіонери можуть отримати по 5000 гривень надбавки до пенсії: хто має на це право

Частина пенсіонерів можуть отримати спеціальні надбавки до пенсійних виплат від держави. Що саме передбачає пенсійне…

07/07/2025 09:50
  • Новини

Чи можна ламінувати документи в Україні: роз’яснення юриста

Вирішили заламінувати документ «про всяк випадок»? Можливо, дарма — це може стати причиною багатьох проблем.…

07/07/2025 09:00
  • Новини

Будьте обережні: через цю сіль злітають кришки у консервації

Неправильно обрана сіль здатна зіпсувати всю зимову заготівлю. Дізнайтесь, яку сіль не варто використовувати.

07/07/2025 07:00
  • Новини

Як оформити пенсію українцю, коли не вистачає стажу

Мінімальний страховий стаж, який дозволяє українцям вийти на пенсію, становить 15 років. А що робити…

07/07/2025 05:33