Chef's hands cooking spaghetti
Спагетті розламують навпіл чи ще на менші частини, що робити не можна. Такий трюк італійці точно не оцінили б, оскільки в Італії це зовсім не припустимо.
Перша причина – такі спагетті складно вживати, довгі легко намотуються на вилку, а з короткими зробити це складніше.
Але, виявляється, ламання макаронних виробів впливає на їхній смак, текстуру та насиченість. У результаті спагетті можуть переваритися або стати іншої форми і розміру.
Порушення цілісності спагетті провокує прискорене виділення крохмалю, через що гарнір може злипнутись і виглядатиме не апетитно. Це друга та найважливіша причина.
Різдво Христове — це не лише велике християнське свято, а подія, яка змінила хід історії…
Для того щоб зробити якісний ремонт в домі зовсім не обов’язково звертатися за допомогою до…
Святвечір в Україні пройде з відчутним похолоданням і мінусовими температурами вночі. Синоптики попереджають про ожеледицю…
Кінець грудня пройде під знаком відносно спокійного Сонця. Втім, навіть слабкі геомагнітні коливання можуть датися…
Вчені вперше детально пояснили, чому гранат називають фруктом молодості. Йдеться не про чарівний ефект, а…
Присутність українських біженців у Польщі стала не тягарем, а джерелом економічного зростання. Офіційні дані свідчать:…