Новини

Чому не варто ламати спагетті перед приготуванням: відповідь вас точно здивує

Спагетті розламують навпіл чи ще на менші частини, що робити не можна. Такий трюк італійці точно не оцінили б, оскільки в Італії це зовсім не припустимо.

Перша причина – такі спагетті складно вживати, довгі легко намотуються на вилку, а з короткими зробити це складніше.

Але, виявляється, ламання макаронних виробів впливає на їхній смак, текстуру та насиченість. У результаті спагетті можуть переваритися  або стати іншої форми і розміру.

Порушення цілісності спагетті провокує прискорене виділення крохмалю, через що гарнір може злипнутись і виглядатиме не апетитно. Це друга та найважливіша причина.

Новое на сайте

  • Новини

Кекс «П’ятихвилинка»: готуємо ідеальний десерт за мінімум часу

Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…

21/05/2025 14:35
  • Статті

5 речей, які ти не знала про історію жіночих кедів

За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…

21/05/2025 13:57
  • Новини

Примусове вилучення пенсій: які нові норми заклали в держбюджет

У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.

21/05/2025 13:22
  • Новини

З 1 червня в банках України вводять нові ліміти: які зміни приготували для українців

Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…

21/05/2025 12:10
  • Новини

Стартував новий етап грошової допомоги від Норвезької ради: як отримати до 54 тисяч гривень

Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…

21/05/2025 11:25
  • Новини

Плату за газ частині українців не зарахують: заява Газмереж

Комунальники зробили важливу заяву, що торкнеться частини українців. Плату за газ у травні можуть не…

21/05/2025 10:05