Новини

Чому не варто ламати спагетті перед приготуванням: відповідь вас точно здивує

Спагетті розламують навпіл чи ще на менші частини, що робити не можна. Такий трюк італійці точно не оцінили б, оскільки в Італії це зовсім не припустимо.

Перша причина – такі спагетті складно вживати, довгі легко намотуються на вилку, а з короткими зробити це складніше.

Але, виявляється, ламання макаронних виробів впливає на їхній смак, текстуру та насиченість. У результаті спагетті можуть переваритися  або стати іншої форми і розміру.

Порушення цілісності спагетті провокує прискорене виділення крохмалю, через що гарнір може злипнутись і виглядатиме не апетитно. Це друга та найважливіша причина.

Новое на сайте

  • Новини

Чоловіки після 55 років: чи підлягають мобілізації та які є винятки

В Україні продовжено військовий стан до лютого 2026 року. Чоловіки до 60 років залишаються військовозобов'язаними,…

04/11/2025 19:40
  • Новини

Дві кнопки, що рятують узимку: як обігріти салон автомобіля за 5 хвилин

Щоб зима була комфортною, перетворіть холодний автомобіль на теплий за лічені хвилини. Секрети, про які…

04/11/2025 18:57
  • Новини

Кому дадуть 6 500 грн за програмою «Тепла зима»: список одержувачів та умови

6 500 гривень підтримки автоматично нарахують українцям, які найбільше потребують. Дізнайтеся, хто може розраховувати на…

04/11/2025 18:37
  • Новини

Переоформлення будинку в селі у 2025 році: скільки доведеться заплатити насправді

Переоформлення без сюрпризів. Податки, нотаріус і оцінювач: у що обійдеться продаж сільського будинку.

04/11/2025 17:56
  • Новини

Україна починає приймати трудових мігрантів: із яких країн прибувають “нові українці”

На тлі нестачі робочих рук українські підприємства вже наймають іноземців. Проте експерти нагадують: разом із…

04/11/2025 17:35
  • Статті

Як пандемія змінила автобусні рейси: нові правила та безпека

Порожні автобуси, безлюдні вулиці, літаки, що стоять в ангарах, — звична картина для першої половини…

04/11/2025 17:19