Chef's hands cooking spaghetti
Спагетті розламують навпіл чи ще на менші частини, що робити не можна. Такий трюк італійці точно не оцінили б, оскільки в Італії це зовсім не припустимо.
Перша причина – такі спагетті складно вживати, довгі легко намотуються на вилку, а з короткими зробити це складніше.
Але, виявляється, ламання макаронних виробів впливає на їхній смак, текстуру та насиченість. У результаті спагетті можуть переваритися або стати іншої форми і розміру.
Порушення цілісності спагетті провокує прискорене виділення крохмалю, через що гарнір може злипнутись і виглядатиме не апетитно. Це друга та найважливіша причина.
В Україні продовжено військовий стан до лютого 2026 року. Чоловіки до 60 років залишаються військовозобов'язаними,…
Щоб зима була комфортною, перетворіть холодний автомобіль на теплий за лічені хвилини. Секрети, про які…
6 500 гривень підтримки автоматично нарахують українцям, які найбільше потребують. Дізнайтеся, хто може розраховувати на…
Переоформлення без сюрпризів. Податки, нотаріус і оцінювач: у що обійдеться продаж сільського будинку.
На тлі нестачі робочих рук українські підприємства вже наймають іноземців. Проте експерти нагадують: разом із…
Порожні автобуси, безлюдні вулиці, літаки, що стоять в ангарах, — звична картина для першої половини…