Новини

Найніжніше та найароматніше сало: господині розкрили секрет незвичайного приготування улюбленої закуски

Інгредієнти:

  • сало (краще підчеревок або з прошарком м’яса) – 500 г;
  • сіль – 2,5 столові ложки;
  • перець червоний мелений – до смаку;
  • перець чорний мелений – до смаку;
  • часник – 4 зубчики;
  • лавровий лист – 5 шт.

Приготування:

  1. Вимити сало та обсушити його паперовим рушником.
  2. Посолити, поперчити, зробити в салі отвори ножем, часникові часточки акуратно помістити в ці отвори.
  3. Сало відправити у звичайний пакетик. До нього додати лавровий лист. Щільно зав’язати пакет.
  4. Помістити пакет із салом у каструлю, налити воду та поставити на плиту. Температура води під час приготування має становити 90-95 градусів. Варити протягом двох годин.
  5. Дістати сало з води, дати йому охолонути, нарізати тонкими часточками та подавати до столу.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13
  • Новини

Пенсії з вересня 2025 року: хто отримає доплати і що важливо знати

Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.

20/08/2025 21:36
  • Новини

Українці зможуть отримати безкоштовні ліки та медвироби – Кабмін оновив список

З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…

20/08/2025 20:52
  • Новини

Ідеальні котлети: поради, які знають не всі господині

Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…

20/08/2025 19:49