Щоби не було таких проблем, потрібно варити яйця правильно. Як це зробити – секретом діляться досвідчені кухарі.
Раніше ми розповідали, чи потрібно в сирники додавати яйця.
Отже, яйця дістаємо з холодильника і одразу ж викладаємо у каструлю з холодною водою. Не слід чекати, поки яйця нагріються до кімнатної температури. Це нам ні до чого. Далі вмикаємо газ на максимальний вогонь і ставимо каструлю. Накривати кришкою не потрібно.
Як тільки рідина починає добре кипіти, вимикаємо вогонь. Якщо яйця ви варите на електричній поверхні, краще їх зовсім зняти з плити.
Залишаємо яйця на 3-4 хвилини у гарячій воді. У цей час готуємо іншу каструлю з крижаною водою (можна додати у звичайну воду з-під крана кілька кубиків льоду.
Через 3-4 хвилини яйця акуратно перекладаємо в холодну воду. Такий кулінарний маневр допоможе зупинити процес приготування, а ще полегшить звільнення від шкаралупи.
У крижаній воді яйця потрібно тримати 1 хвилину.
От і все! Яйця некруто готові.
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…