Новини

Для чого розумні господині посипають печінку перед приготуванням содою: секрет здивує багатьох

Таким чином можна готувати курячу, яловичу та свинячу печінку.

Порадувати сім’ю можна, приготувавши печінку з яблуками.

Господині вигадують різні способи, щоб страва з печінки вийшла смачною та ароматною.

Що ж дає сода? Сода – відмінний засіб для покращення смаку та якості печінки. Також цей порошок допоможе позбавитися неприємного присмаку.

Вона допомагає видалити гіркоту, а ще сформувати апетитну скоринку.

Потрібно додати соди трохи в процесі термічної обробки, тобто посипати готову для приготування печінку содою.

Або ж замочити печінку в соді. Для цього одну неповну чайну ложку соди розводять у літрі води та відправляють очищений субпродукт вимочувати на 60 хвилин. Після цього печінку промивають і приступають до приготування.

Новое на сайте

  • Статті

Сушена диня замість цукерок: простий рецепт натурального десерту

Бажаєте зберегти аромат та насолоду дині до зими? Сушена диня – це простий та корисний…

18/08/2025 19:59
  • Новини

Соціальні гарантії і пільги для дітей УБД: що належить і як отримати

Діти учасників бойових дій в Україні мають право на цілу низку пільг, які передбачені законом…

18/08/2025 18:34
  • Статті

Повернути гроші за неякісний товар можна: ваші права та дії

Неякісний товар чи погано надана послуга — не привід миритися. Ви маєте право на заміну,…

18/08/2025 17:43
  • Статті

Пенсія під питанням: як відновити стаж, якщо підприємство ліквідовано

Стаж не зник, навіть якщо підприємство давно ліквідовано. Головне – знати, як його відновити.

18/08/2025 16:37
  • Дача

Як підготувати хурму до зими: серпневі секрети садівників

У серпні треба виконати кілька важливих дій, інакше хурма не витримає морозів. Експерт пояснив, які…

18/08/2025 15:16
  • Домашня енциклопедія

Літній хіт: баклажани з фаршем і сиром – зметуть за хвилину

Сезон баклажанів у розпалі – саме час приготувати ароматну та соковиту страву з фаршем, овочами…

18/08/2025 14:12