Таким чином можна готувати курячу, яловичу та свинячу печінку.
Порадувати сім’ю можна, приготувавши печінку з яблуками.
Господині вигадують різні способи, щоб страва з печінки вийшла смачною та ароматною.
Що ж дає сода? Сода – відмінний засіб для покращення смаку та якості печінки. Також цей порошок допоможе позбавитися неприємного присмаку.
Вона допомагає видалити гіркоту, а ще сформувати апетитну скоринку.
Потрібно додати соди трохи в процесі термічної обробки, тобто посипати готову для приготування печінку содою.
Або ж замочити печінку в соді. Для цього одну неповну чайну ложку соди розводять у літрі води та відправляють очищений субпродукт вимочувати на 60 хвилин. Після цього печінку промивають і приступають до приготування.
Поки жителі Європи шукають тіні та порятунку від спеки, експерти попереджають: це не просто літо,…
4 липня спека стоятиме по всій Україні і лише в одній області пройде сильний дощ.
Доведено, що порушення у магнітному полі Землі є причиною коливань потоку іонів у крові приматів,…
Держава посилює підтримку важкодоступних регіонів: у 2025 році запроваджуються щомісячні надбавки для тих, хто живе…
Віра у прокляття живе у культурі століттями і досі викликає тривогу. Разом із психотерапевтом знаємося,…
Ми поділимося основними правилами зберігання олії, щоб вона не втратила своїх корисних властивостей і просто…