Новини

Для чого розумні господині посипають печінку перед приготуванням содою: секрет здивує багатьох

Таким чином можна готувати курячу, яловичу та свинячу печінку.

Порадувати сім’ю можна, приготувавши печінку з яблуками.

Господині вигадують різні способи, щоб страва з печінки вийшла смачною та ароматною.

Що ж дає сода? Сода – відмінний засіб для покращення смаку та якості печінки. Також цей порошок допоможе позбавитися неприємного присмаку.

Вона допомагає видалити гіркоту, а ще сформувати апетитну скоринку.

Потрібно додати соди трохи в процесі термічної обробки, тобто посипати готову для приготування печінку содою.

Або ж замочити печінку в соді. Для цього одну неповну чайну ложку соди розводять у літрі води та відправляють очищений субпродукт вимочувати на 60 хвилин. Після цього печінку промивають і приступають до приготування.

Новое на сайте

  • Новини

Фахівці попереджають про тисячі смертей найближчими днями у країнах Європи: у чому причина

Поки жителі Європи шукають тіні та порятунку від спеки, експерти попереджають: це не просто літо,…

03/07/2025 23:38
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 4 липня

4 липня спека стоятиме по всій Україні і лише в одній області пройде сильний дощ.

03/07/2025 22:50
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 4 липня 2025 року

Доведено, що порушення у магнітному полі Землі є причиною коливань потоку іонів у крові приматів,…

03/07/2025 22:17
  • Новини

Нова підтримка від держави: хто в Україні отримає доплати у 2025 році

Держава посилює підтримку важкодоступних регіонів: у 2025 році запроваджуються щомісячні надбавки для тих, хто живе…

03/07/2025 21:48
  • Статті

Магія слів: чому прокльони здаються такими реальними і як уберегтися від злої сили

Віра у прокляття живе у культурі століттями і досі викликає тривогу. Разом із психотерапевтом знаємося,…

03/07/2025 20:45
  • Статті

Де і скільки зберігати олію: що кажуть знавці

Ми поділимося основними правилами зберігання олії, щоб вона не втратила своїх корисних властивостей і просто…

03/07/2025 19:59