Але навіщо досвідчені господині та кухарі обдають перці перед приготуванням окропом? Відповідь на це запитання мало хто знає.
Виявляється, водні процедури для перцю, який фаршируватимуть рисом та м’ясом, допомагають розкрити глибину смаку. Смак овочів стає набагато яскравішим і приємнішим.
Також у деяких сортів перцю може бути неприємна гіркуватість і саме гаряча вода допомагає її позбутися.
Але обдавати окропом потрібно правильно. Для цього потрібно підігріти необхідну кількість води, довівши до кипіння та обов’язково додати трохи солі.
Потім очищений перець опускають у гарячу воду і вичікують 5-7 хвилин.
Якщо ви не любите їсти перець із плівкою (шкіркою), то після замочування в окропі вона дуже легко знімається. Тоді фаршировані перці вийдуть ще смачнішими та ніжнішими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, ніж удобрити перець, щоб він був солодким і м’ясистим.
У 2025 році в Україні змінився порядок виплат пенсій для громадян, які тривалий час перебувають…
Обслуговуємо клієнтів із Києва та Одеси з доставкою по всій Україні. Якісна поліграфія поряд із…
Частина пенсіонерів мають право на спеціальні доплати до пенсії в розмірі кількох тисяч гривень. У…
Один з найпопулярніших банків України попередив клієнтів про необхідність оновити дані. Хто має це зробити,…
У Верховній Раді зареєстрували резонансний законопроєкт, який може докорінно змінити правила виїзду та перебування українських…
Частина українців із вразливих категорій можуть отримати грошову допомогу від міжнародних організацій. Які саме фонди…