Але навіщо досвідчені господині та кухарі обдають перці перед приготуванням окропом? Відповідь на це запитання мало хто знає.
Виявляється, водні процедури для перцю, який фаршируватимуть рисом та м’ясом, допомагають розкрити глибину смаку. Смак овочів стає набагато яскравішим і приємнішим.
Також у деяких сортів перцю може бути неприємна гіркуватість і саме гаряча вода допомагає її позбутися.
Але обдавати окропом потрібно правильно. Для цього потрібно підігріти необхідну кількість води, довівши до кипіння та обов’язково додати трохи солі.
Потім очищений перець опускають у гарячу воду і вичікують 5-7 хвилин.
Якщо ви не любите їсти перець із плівкою (шкіркою), то після замочування в окропі вона дуже легко знімається. Тоді фаршировані перці вийдуть ще смачнішими та ніжнішими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, ніж удобрити перець, щоб він був солодким і м’ясистим.
Грудень — це не лише святкова метушня, а й місяць важливих державних дедлайнів, що стосуються…
Цукерки «Ромашка» добре знайомі кільком поколінням українців. Розповідаємо історію виникнення та пояснюємо, звідки походить назва.
Тумани, дощі й перші морози. Синоптики розповіли, де очікувати опади та різкі перепади температур.
Українці, які зіткнулися з перебоями в електропостачанні, змушені шукати надійних джерел резервного харчування. Портативна зарядна…
Фахівці стверджують, що потужні спалахи на Сонці не призведуть до суттєвого збурення магнітного поля у…
Що показали нові сорти картоплі 2025 року? Експерти назвали переможців і невдах минулого сезону.