Але навіщо досвідчені господині та кухарі обдають перці перед приготуванням окропом? Відповідь на це запитання мало хто знає.
Виявляється, водні процедури для перцю, який фаршируватимуть рисом та м’ясом, допомагають розкрити глибину смаку. Смак овочів стає набагато яскравішим і приємнішим.
Також у деяких сортів перцю може бути неприємна гіркуватість і саме гаряча вода допомагає її позбутися.
Але обдавати окропом потрібно правильно. Для цього потрібно підігріти необхідну кількість води, довівши до кипіння та обов’язково додати трохи солі.
Потім очищений перець опускають у гарячу воду і вичікують 5-7 хвилин.
Якщо ви не любите їсти перець із плівкою (шкіркою), то після замочування в окропі вона дуже легко знімається. Тоді фаршировані перці вийдуть ще смачнішими та ніжнішими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, ніж удобрити перець, щоб він був солодким і м’ясистим.
Чи варто турбуватися про здоров'я? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Яскравий та позитивний тиждень, особливо для тих, хто займається питаннями соціальної інтеграції, особистісного розвитку, професійної…
Для того щоб сплатити комунальні послуги, вже давно не обов'язково в будь-яку погоду виходити з…
Про унікальні властивості кропиви люди знають з давніх-давен. За старих часів з кропиви ткали полотно.…
Після закінчення холодів теплий одяг потребує правильного зберігання, щоб радувати своїх власників наступного сезону. Перше…
Головний біль, тиск у черепі, затьмарення свідомості — усе це може бути симптомом підвищеного внутрішньочерепного…