Найголовніше питання, яке цікавить багатьох – чи потрібно додавати соду під час приготування сирників.
Виявляється, сода просто необхідна, якщо сир кислуватий і жирний.
Сода піднімає сирники, робить їх пишними, а також нейтралізує кислоту, а ще сприяє загущенню вологого продукту.
Чергове питання – чи потрібно гасити соду чи ні. Гасіння соди дозволяє уникнути неприємного присмаку, особливо якщо переборщили з содою. Але досвідчені господині вважають, що якщо кислий і м’який сир, то соду можна не гасити.
Отже, якщо ви хочете приготувати пишні сирники, то на 400 г сиру вам знадобляться: 3 столові ложки цукру, 2 щіпки солі, 2 щіпки соди, 4-5 столових ложки борошна та олія для смаження.
Раніше ми розповідали, чи потрібно додавати яйця в сирники.
Уже цієї зими українці можуть залишитись без опалення просто посеред морозів, причина – у змі…
В Україні ухвалили важливі зміни, що стосуються військовозобов'язаних. Що саме змінилося.
Ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС часто не розуміють, чому їм призначають пенсію за віком. Пояснює…
У платіжках за житлово-комунальні послуги з'являються борги, попри оплату. Споживачам пояснили, з чим це пов'язано.
Навіть звичне прасування може стати причиною зіпсованої тканини. Експертка назвала найпоширеніші помилки, яких припускаються під…
Капсули для прання давно стали популярним вибором серед господарок завдяки зручності та точному дозування миючого…