Найголовніше питання, яке цікавить багатьох – чи потрібно додавати соду під час приготування сирників.
Виявляється, сода просто необхідна, якщо сир кислуватий і жирний.
Сода піднімає сирники, робить їх пишними, а також нейтралізує кислоту, а ще сприяє загущенню вологого продукту.
Чергове питання – чи потрібно гасити соду чи ні. Гасіння соди дозволяє уникнути неприємного присмаку, особливо якщо переборщили з содою. Але досвідчені господині вважають, що якщо кислий і м’який сир, то соду можна не гасити.
Отже, якщо ви хочете приготувати пишні сирники, то на 400 г сиру вам знадобляться: 3 столові ложки цукру, 2 щіпки солі, 2 щіпки соди, 4-5 столових ложки борошна та олія для смаження.
Раніше ми розповідали, чи потрібно додавати яйця в сирники.
Частина українців можуть отримати одноразову грошову допомогу в розмірі від 2500 до 25 тисяч гривень.…
При створенні інтер'єру будинку проєкт має велике значення. Це багатоступінчастий процес, який має на увазі…
Тариф на електроенергію у травні не зросте для побутових споживачів. Втім, частині українців дозволять платити…
Пенсії в Україні зросли. Втім, не набагато. Стало відомо, які пенсійні виплати отримують третина пенсіонерів.
Розподіл спадщини рано чи пізно стосується практично кожного. Сьогодні спробуємо розібратися, як згідно з Цивільним…
Пенсії в Україні зростуть вже з наступного місяця. Втім, підвищення пенсійних виплат отримають не всі…