Традиційно при приготуванні малосольних огірків ми додаємо часник, зелень, прянощі. Але є ще один обов’язковий інгредієнт, якщо ви хочете отримати незвичайний та пікантний смак.
Раніше ми розповідали, як засолити огірки в пакеті за 10 хвилин.
Йдеться про мед.
Для початку підготуйте огірки. Їх потрібно вимити, обсушити та обрізати кінчики з двох сторін. Якщо огірки великі, то можна розрізати їх навпіл.
Окремо готуємо розсіл.
На літр холодної води потрібно додати 2 столові ложки солі та 1 чайну ложку рідкого меду. Добре розмішати, щоб усі компоненти з’єдналися між собою.
Потім на дно банки укладаємо лист хрону, 2 гілочки кропу з парасольками, 3 лаврові листи і пару горошин чорного і запашного перцю. Якщо ви любите часник, то він також буде не зайвим.
Укладаємо в банку огірки та заливаємо їх розсолом, після чого закриваємо банку капроновою кришкою і залишаємо в темному місці при кімнатній температурі на 2 дні.
Після цього огірки переносимо в холодильник, даємо їм охолодитись і вживаємо.
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…