Отже, перша хитрість – це олія. Найкраще брати продукт без запаху. Але якщо ви хочете отримати картоплю з незвичайними вершковими нотками, спробуйте додати трохи вершкового масла. Смак буде неперевершеним.
Друга хитрість – це відсутність помішування.
Всі знають, що при помішуванні, особливо частому, картопля може перетворитися на кашу. Досвідчені кухарі радять легко трусити сковороду і таким чином перемішувати картоплю. Звичайно, без вправності зробити такий трюк не у всіх вийде, тому намагайтеся просто рідше помішувати.
Третя хитрість – це замочування. Якщо хочете отримати картоплю із золотистою скоринкою, де кожен шматочок відокремлюється від іншого, замочіть бульби хоча б на 15-20 хвилин у холодній воді.
Спробуйте так приготувати картоплю, ви точно не пошкодуєте.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні картопляні книжки.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…