Звичайно, перш за все печінку потрібно вимочити в молоці, щоб пішла гіркота, а потім приступати до смаження.
Якщо ви хочете, щоб печінка вийшла з ідеальною скоринкою апетитного кольору, скористайтеся простим трюком.
Головна хитрість полягає в тому, щоб вже підготовлену та нарізану на порційні шматочки печінку обваляти у правильній паніровці. Саме вона допоможе зберегти соковитість субпродукту та надати йому неймовірно апетитного вигляду.
Для цього в ємності змішуємо одне куряче яйце з ложкою картопляного або кукурудзяного крохмалю. Додаємо трохи солі та перцю, а за бажання, сухого часнику. Викладаємо в цю суміш печінку і добре перемішуємо. Залишаємо приблизно на 30-45 хвилин, щоб усі інгредієнти потоваришували.
Після цього можна приступати до смаження печінки на сковороді з олією.
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.