Звичайно, перш за все печінку потрібно вимочити в молоці, щоб пішла гіркота, а потім приступати до смаження.
Якщо ви хочете, щоб печінка вийшла з ідеальною скоринкою апетитного кольору, скористайтеся простим трюком.
Головна хитрість полягає в тому, щоб вже підготовлену та нарізану на порційні шматочки печінку обваляти у правильній паніровці. Саме вона допоможе зберегти соковитість субпродукту та надати йому неймовірно апетитного вигляду.
Для цього в ємності змішуємо одне куряче яйце з ложкою картопляного або кукурудзяного крохмалю. Додаємо трохи солі та перцю, а за бажання, сухого часнику. Викладаємо в цю суміш печінку і добре перемішуємо. Залишаємо приблизно на 30-45 хвилин, щоб усі інгредієнти потоваришували.
Після цього можна приступати до смаження печінки на сковороді з олією.
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…