Звичайно, перш за все печінку потрібно вимочити в молоці, щоб пішла гіркота, а потім приступати до смаження.
Якщо ви хочете, щоб печінка вийшла з ідеальною скоринкою апетитного кольору, скористайтеся простим трюком.
Головна хитрість полягає в тому, щоб вже підготовлену та нарізану на порційні шматочки печінку обваляти у правильній паніровці. Саме вона допоможе зберегти соковитість субпродукту та надати йому неймовірно апетитного вигляду.
Для цього в ємності змішуємо одне куряче яйце з ложкою картопляного або кукурудзяного крохмалю. Додаємо трохи солі та перцю, а за бажання, сухого часнику. Викладаємо в цю суміш печінку і добре перемішуємо. Залишаємо приблизно на 30-45 хвилин, щоб усі інгредієнти потоваришували.
Після цього можна приступати до смаження печінки на сковороді з олією.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…