Звичайно, перш за все печінку потрібно вимочити в молоці, щоб пішла гіркота, а потім приступати до смаження.
Якщо ви хочете, щоб печінка вийшла з ідеальною скоринкою апетитного кольору, скористайтеся простим трюком.
Головна хитрість полягає в тому, щоб вже підготовлену та нарізану на порційні шматочки печінку обваляти у правильній паніровці. Саме вона допоможе зберегти соковитість субпродукту та надати йому неймовірно апетитного вигляду.
Для цього в ємності змішуємо одне куряче яйце з ложкою картопляного або кукурудзяного крохмалю. Додаємо трохи солі та перцю, а за бажання, сухого часнику. Викладаємо в цю суміш печінку і добре перемішуємо. Залишаємо приблизно на 30-45 хвилин, щоб усі інгредієнти потоваришували.
Після цього можна приступати до смаження печінки на сковороді з олією.
Комунальники зробили важливу заяву, що торкнеться частини українців. Плату за газ у травні можуть не…
Частина пенсіонерів можуть отримати безкоштовні продукти харчування від відомого міжнародного фонду. Як це зробити.
Частина українців можуть залишитися без пенсій. Які вимоги потрібно обов'язково виконати, щоб отримувати пенсійні виплати.
21 травня в Україні відзначають Всесвітній день культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку, Міжнародний…
Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…