Багато хто часто задається питанням – чи потрібно додавати у сирники яйця. Відповідь знають лише досвідчені господині, які вже набили руку та пройшли шлях помилок та проб.
Раніше ми ділилися рецептом сирників, які завжди виходять ідеальними.
Досвідчені кулінари вважають, що цей компонент зайвий. Але найчастіше саме яйце використовується для того, щоб сирники не розвалилися на сковороді під час смаження.
Але не варто додавати все яйце. Достатньо обмежитися жовтком.
На 350-400 г сиру достатньо взяти всього один жовток.
Також можна готувати сирники без яєць. Не варто забувати про скріплюючий компонент. У цій якості підійде банан, манка, вівсянка, рисове або пшеничне борошно.
Головне не перебрати з цими продуктами і тоді ваші сирники вийдуть просто ідеальними і на смак, і на вигляд.
Атмосферні фронти йдуть з північного заходу. Якою буде погода 9 грудня в регіонах країни?
Зростання сонячної активності триває. Чи вплине буря G2 у вівторок на здоров'я?
Методи аферистів стають все більш витонченими. Як розпізнати небезпечний номер?
Українців зі «старими» документами на землю так чи інакше зобов’яжуть заплатити за оформлення ділянки. За…
Скільки коштує дах над головою у Європі? Numbeo порівняв ціни на житло для біженців.
Різдвяний піст — це нагода переглянути свій раціон, додати більше овочів, бобових і зменшити частку…