Молоко можуть додавати у фарш безпосередньо або замочувати хліб у молоці. Проте професійні кухарі вважають цей інгредієнт зайвим.
Виявляється, причина в тому, що білки м’яса та молока швидко зв’язуються, через що страва може втратити м’якість та стати гумовою.
Багато хто очікує, що молоко надасть котлетам соковитості, а виходить, що навпаки, робить їх жорсткими та сухими.
Тому кухарі радять навіть хліб замочувати у воді.
Якщо м’ясний фарш вийшов занадто густим, то замість молока краще додати трохи крижаної води. До речі, цей варіант також ідеально підходить і для фаршу для пельменів та чебуреків. Крижана вода робить страви соковитими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети з рибної консерви.
Пенсіонер виявив списання з картки банку. Розповідаємо, які дії вжити і куди скаржитися.
Зазвичай штрудель печуть із тонкого тіста з солодкою начинкою. Але є й інший варіант.
Процедура спадкування в Україні чітко врегульована Цивільним кодексом. Вона визначає, хто має право отримати спадщину,…
На вихідних очікується геомагнітна буря. Як пережити дні підвищеної активності Сонця?
Проста страва з глибоким смаком. Розповідаємо, як зварити ароматний гороховий суп вдома.
Шанс отримати виплату ще є. Як подати заявку на грошову допомогу?