Новини

Чи варто додавати молоко у фарш для котлет: шеф-кухарі розкрили секрет

Молоко можуть додавати у фарш безпосередньо або замочувати хліб у молоці. Проте професійні кухарі вважають цей інгредієнт зайвим.

Виявляється, причина в тому, що білки м’яса та молока швидко зв’язуються, через що страва може втратити м’якість та стати гумовою.

Багато хто очікує, що молоко надасть котлетам соковитості, а виходить, що навпаки, робить їх жорсткими та сухими.

Тому кухарі радять навіть хліб замочувати у воді.

Якщо м’ясний фарш вийшов занадто густим, то замість молока краще додати трохи крижаної води. До речі, цей варіант також ідеально підходить і для фаршу для пельменів та чебуреків. Крижана вода робить страви соковитими.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати бюджетні котлети з рибної консерви.

Новое на сайте

  • Новини

Нова грошова допомога від держави: хто зможе отримати 5 тисяч гривень

Уряд запускає нову програму підтримки. Розповідаємо, хто з українців отримає по 5000 гривень і що…

08/07/2025 05:31
  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 8 липня 2025 року

8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…

07/07/2025 22:50
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 8 липня 2025 року: чи слід очікувати геомагнітні хвилювання цього дня

Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.

07/07/2025 22:31
  • Новини

Холодний огірковий суп, який допоможе відчути свіжість та прохолоду

У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…

07/07/2025 21:59
  • Статті

Про що попереджає біль у ногах: ігнорувати та сподіватися на авось не слід

Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…

07/07/2025 21:21
  • Новини

Як ми самі “вбиваємо” батарею смартфона: 6 помилок, яких легко уникнути

Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…

07/07/2025 20:52