Для такого способу засолювання не потрібні банки чи каструлі, достатньо звичайного пакету.
В результаті ви отримаєте хрусткі огірочки з гостро-солодкими нотками у смаку.
Малосольні огірки будуть готові вже через 1-2 години, якщо залишити їх за кімнатної температури.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…
Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…