Хорошою заміною борошна може бути крохмаль. Він досить добре показує себе у роботі з соусами та підливою. 1 столову ложку продукту розчиняють у 200 мл води та добре розмішують, після чого субстанцію вводять поступово.
Раніше ми розповідали, для чого при приготуванні м’ясної підливи додають чай.
Добре загущує підливу і суха гірчиця. А ще вона надає легкої пікантності. Для приготування соусу достатньо буде ввести 1-2 ложки порошку.
Сухий компонент потрібно ретельно розмішувати, щоб не було грудочок.
Допоможе зробити підливу густішою і сметана. Її у невеликій кількості вводять, коли соус майже готовий і трохи уварюють.
Якщо ви любите традиційний смак підливи з борошном, то вам знадобляться 60 г борошна на 0,5 л бульйону або гарячої води.
Для того щоб надати підливі золотистого кольору і приємного смаку, можна попередньо підсмажити борошно на сухій сковороді до карамельного кольору і тільки потім вводити у підливу.
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…