Виявляється, все дуже просто потрібно правильно замаринувати м’ясо.
Досвідчені кухарі для цього використовують звичайний кефір. Завдяки цьому кисломолочному продукту шашлик виходить м’яким, ніжним та соковитим.
Нам потрібні: 1 кг м’яса; 400 мл нежирного кефіру; по 1 ст. л. томатної пасти, перцю, паприки та гірчиці; 3 ст. л. коріандру; пучок кінзи. До речі, кінзу використовуйте за бажанням, ця зелень не всім подобається. Її можна замінити на петрушку.
Кінзу або іншу зелень потрібно подрібнити (дрібно нарізати) і змішати з усіма інгредієнтами, а потім покласти в маринад шматочки м’яса і як мінімум 2 години дати постояти. Врахуйте, чим довше в такому маринаді буде м’ясо, тим воно буде м’якшим і соковитішим. Краще залишити м’ясо в кефірі на ніч, а вже вранці приступати до приготування шашлику.
Атмосферні фронти накриють країну. Сніг, дощ і мороз: чого ще чекати Україні цієї середи?
Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?
Соціальний бонус на постійній основі. Які категорії пенсіонерів отримають подвоєні виплати?
Війна дронів спричинила медичний колапс на фронті. Як затримка евакуації перетворює “звичайні” рани на смертельні?
Відключення від електромережі в деяких регіонах сягають 12 годин на добу, і це у листопаді.…
Одна помилка — і річ зіпсована Як правильно прати верхній одяг?