Виявляється, все дуже просто потрібно правильно замаринувати м’ясо.
Досвідчені кухарі для цього використовують звичайний кефір. Завдяки цьому кисломолочному продукту шашлик виходить м’яким, ніжним та соковитим.
Нам потрібні: 1 кг м’яса; 400 мл нежирного кефіру; по 1 ст. л. томатної пасти, перцю, паприки та гірчиці; 3 ст. л. коріандру; пучок кінзи. До речі, кінзу використовуйте за бажанням, ця зелень не всім подобається. Її можна замінити на петрушку.
Кінзу або іншу зелень потрібно подрібнити (дрібно нарізати) і змішати з усіма інгредієнтами, а потім покласти в маринад шматочки м’яса і як мінімум 2 години дати постояти. Врахуйте, чим довше в такому маринаді буде м’ясо, тим воно буде м’якшим і соковитішим. Краще залишити м’ясо в кефірі на ніч, а вже вранці приступати до приготування шашлику.
Зміна сезону часто викликає посилення симптомів хронічних шкірних захворювань: екземи, псоріазу, грибка, алергії.
Великодній святковий стіл без домашньої ковбаси уявити важко. А ось приготувати її легко та нескладно.
Перш ніж підписувати будь-які фінансові документи, важливо розуміти, на що саме ви погоджуєтеся, які умови…
На електронну пошту редакції «На пенсії» надійшов лист з Німеччини. Жінка на ім’я Наталія захотіла…
Для багатьох українських сімей життєво важливою є можливість отримувати житлові субсидії. Особливо це актуально для…
Як виростити велику й смачну полуницю? Потрібно пам'ятати про правильне розташування рослин. Одна проста хитрість…