Виявляється, чорний чай допомагає приготувати м’який продукт, який сподобається кожному. Причому маринувати в такий спосіб можна як свинину, баранину, так й інші види м’яса.
Чай робить м’ясну страву не тільки м’якою та ніжною, але й наповнює її гідними смаковими якостями.
Раніше ми розповідали, яке м’ясо найкорисніше для організму.
Але щоб блюдо з м’яса вийшло незвичайним, потрібно правильно використовувати чай.
Досвідчені кухарі радять вибирати класичний чорний чай та заварювати його звичним чином у чайнику. Варто додати цукор і кілька часточок лимона, щоб маринад вийшов ще якіснішим.
Потрібно почекати, поки напій охолоне, а потім акуратно залити наперед підготовлене м’ясо. У маринад за бажанням можна додати ще лимонний сік, а також прянощі.
Час дії – 30 хвилин.
Такий маринад підходить не тільки для шашлику, але і для приготування м’яса для будь-якого гарніру – каші, картопляного пюре.
Спочатку потрібно обсмажити цибулю, а потім шматочки м’яса. Як тільки на м’ясі з’явиться коричнева скоринка, можна буде ввести в сковороду чай, у якому маринувався продукт та тушкувати страву до повної готовності.
Така оригінальна підлива точно сподобається вашим домочадцям.
Навіть за тривалого стажу не завжди можна розраховувати на високу пенсію. Розповідаємо, як вважається пенсійна…
Літо — час яскравого сонця, високої температури і особливого догляду за собою. Прості рецепти масок…
Банки та ПФУ об'єднають зусилля: в Україні посилять контроль за виплатами пенсіонерам
Пишні, ароматні, із золотистою скоринкою — ці оладки з яблуками підійдуть і для ранку, і…
Українці продовжують траплятися на добре відпрацьовані хитрощі зловмисників: фішингові посилання, дзвінки від "банків" та хибні…
Тривога перед операцією — часте явище, особливо у людей похилого віку. Чому ми боїмося хірургічного…