Виявляється, чорний чай допомагає приготувати м’який продукт, який сподобається кожному. Причому маринувати в такий спосіб можна як свинину, баранину, так й інші види м’яса.
Чай робить м’ясну страву не тільки м’якою та ніжною, але й наповнює її гідними смаковими якостями.
Раніше ми розповідали, яке м’ясо найкорисніше для організму.
Але щоб блюдо з м’яса вийшло незвичайним, потрібно правильно використовувати чай.
Досвідчені кухарі радять вибирати класичний чорний чай та заварювати його звичним чином у чайнику. Варто додати цукор і кілька часточок лимона, щоб маринад вийшов ще якіснішим.
Потрібно почекати, поки напій охолоне, а потім акуратно залити наперед підготовлене м’ясо. У маринад за бажанням можна додати ще лимонний сік, а також прянощі.
Час дії – 30 хвилин.
Такий маринад підходить не тільки для шашлику, але і для приготування м’яса для будь-якого гарніру – каші, картопляного пюре.
Спочатку потрібно обсмажити цибулю, а потім шматочки м’яса. Як тільки на м’ясі з’явиться коричнева скоринка, можна буде ввести в сковороду чай, у якому маринувався продукт та тушкувати страву до повної готовності.
Така оригінальна підлива точно сподобається вашим домочадцям.
23 травня в Україні відзначають День Героїв, День морської піхоти, Всесвітній день спортивної боротьби. Віряни…
Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…