Досвідчені кухарі радять перед відправкою лаврового листа в суп злегка його пом’яти руками, так він активніше виділятиме ефірні олії, які і надають готовій страві незабутнього аромату та смаку.
Щоб смак супу чи борщу був збалансованим, прянощі потрібно додавати за 5 хвилин до того, як страва приготується. Якщо додати лавровий лист за пару хвилин до закінчення приготування, він не встигне “дати” страві потрібний аромат.
Багато господинь припускаються помилки, залишаючи лавровий лист у блюді. Виявляється, ароматний листочок має бути “вилучений” відразу ж після приготування супу або борщу, інакше ваша страва стане гіркою.
Про корисні властивості лаврового листа чули всі, але те, що ця пряність може бути небезпечною – знають одиниці.
Ця спеція отруйна для вагітних, тому її краще не додавати в супи та борщі. Небезпечний лавровий листок і для свійських тварин.
Намагайтеся вживати лаврушку у невеликих дозах, щоб не нашкодити здоров’ю.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо лавровий лист додають у чай.
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…