Досвідчені кухарі радять перед відправкою лаврового листа в суп злегка його пом’яти руками, так він активніше виділятиме ефірні олії, які і надають готовій страві незабутнього аромату та смаку.
Щоб смак супу чи борщу був збалансованим, прянощі потрібно додавати за 5 хвилин до того, як страва приготується. Якщо додати лавровий лист за пару хвилин до закінчення приготування, він не встигне “дати” страві потрібний аромат.
Багато господинь припускаються помилки, залишаючи лавровий лист у блюді. Виявляється, ароматний листочок має бути “вилучений” відразу ж після приготування супу або борщу, інакше ваша страва стане гіркою.
Про корисні властивості лаврового листа чули всі, але те, що ця пряність може бути небезпечною – знають одиниці.
Ця спеція отруйна для вагітних, тому її краще не додавати в супи та борщі. Небезпечний лавровий листок і для свійських тварин.
Намагайтеся вживати лаврушку у невеликих дозах, щоб не нашкодити здоров’ю.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо лавровий лист додають у чай.
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…
Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…
З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…