Багато хто вважає, що саме моркву потрібно кидати на сковороду першою, через те, що вона щільніша і твердіша і для обсмажування їй знадобиться більше часу.
Але якщо спочатку обсмажити моркву, то цибуля золота у вас вже не вийде. Овоч буде тьмяним і неапетитним.
Просто морква, потрапляючи на гарячу сковороду, виділяє сік, тому цибуля швидше буде «тушкуватися», ніж смажитися. Тому правильна відповідь, що потрібно першим смажити цибулю чи моркву – буде – цибуля. Коли овоч набуде карамельного відтінку, можна викладати моркву.
Також часто виникають питання і що потрібно обсмажувати першим – цибулю чи м’ясо.
Багато кулінарів спочатку викладають м’ясо, просмажують його, а потім додають цибулю, припускаючи все ту ж помилку, що і з морквою. М’ясо виділяє сік, що призводить до аналогічного результату – цибуля буде «тушкуватися».
Щоб і цибуля була золотистою і м’ясо добре просмажилося, господині намагаються смажити їх в окремому посуді.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо при варінні рису додають дві ложки молока.
В Україні оголосили другий етап видачі тисячі гривень зимової підтримки. Хто отримає гроші.
Тема боргів за комунальні послуги викликає надто багато тривоги у людей старшого віку. Чутки про…
Через бюрократію, мовчання працівників та відмови в перерахунках пенсіонери щомісяця недоотримують значні суми.
Багато українців мають радянський трудовий стаж, але не всі здогадуються, що саме визначає — зарахують…
Є простий спосіб за кілька хвилин зробити кислі мандарини значно солодшими — і без жодних…
Грудень — це не лише святкова метушня, а й місяць важливих державних дедлайнів, що стосуються…