Багато хто вважає, що саме моркву потрібно кидати на сковороду першою, через те, що вона щільніша і твердіша і для обсмажування їй знадобиться більше часу.
Але якщо спочатку обсмажити моркву, то цибуля золота у вас вже не вийде. Овоч буде тьмяним і неапетитним.
Просто морква, потрапляючи на гарячу сковороду, виділяє сік, тому цибуля швидше буде «тушкуватися», ніж смажитися. Тому правильна відповідь, що потрібно першим смажити цибулю чи моркву – буде – цибуля. Коли овоч набуде карамельного відтінку, можна викладати моркву.
Також часто виникають питання і що потрібно обсмажувати першим – цибулю чи м’ясо.
Багато кулінарів спочатку викладають м’ясо, просмажують його, а потім додають цибулю, припускаючи все ту ж помилку, що і з морквою. М’ясо виділяє сік, що призводить до аналогічного результату – цибуля буде «тушкуватися».
Щоб і цибуля була золотистою і м’ясо добре просмажилося, господині намагаються смажити їх в окремому посуді.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо при варінні рису додають дві ложки молока.
Пенсії для осіб з інвалідністю зростуть. Як зміниться розмір виплат у наступному році?
В Україні накопичився величезний борг за рішеннями судів щодо пенсійних виплат — майже 85 мільярдів…
Уряд готує нову формулу пенсій. Кого насамперед торкнуться зміни?
Багато українців не знають, що прострочена перевірка газового лічильника може обернутися значними переплатами.
Синоптик Наталка Діденко так говорить про погоду в середу: "Холодна погода, місцями навіть із нулями…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Що про це говорять астрофізики?