П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНавіщо при варінні рису розумні господині додають кілька ложок молока – секрет...

Навіщо при варінні рису розумні господині додають кілька ложок молока – секрет здивує багатьох

Этот материал также доступен на русском языке
Рисова каша повинна бути не тільки розсипчастою, щоб зернятко відокремлювалося від зернятка, а й смачною. У чому ж секрет?

Виявляється, що додавання молока у воду при варінні рису допомагає отримати просто ідеальний гарнір, який виглядає не тільки презентабельно, але ще й дуже смачний.

Також молоко не дає крупі склеюватись. Рисова каша виходить не розвареною та розсипчастою.

Але найголовніше – додавання молока допомагає покращити смак страви: будьте впевнені, що рис вийде дуже апетитним.

Такий рис можна ідеально поєднувати з м’ясом, овочами, соусами.

Щодо кількості молока, то достатньо на 1 літр рідини додати 2-3 столові ложки молока.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо рис замочують у солоній воді.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні