Але є спосіб, що допоможе зберегти всі корисні речовини. І саме про нього ми сьогодні розповімо. Для цього потрібно взяти яйця, опустити в каструлю і залити холодною водою, накрити кришкою і поставити на вогонь.
Потрібно дочекатися, поки закипить вода, після чого потрібно відразу вимкнути вогонь і залишити яйця в гарячій воді на кілька хвилин.
Те, скільки потрібно тримати яйця в гарячій воді, безпосередньо залежить від того, які яйця ви хочете отримати. Для яєць некруто зварених достатньо буде потримати їх у окропі 3 хвилини, для яєць у мішечок – 6 хвилин, а для яєць круто зварених – 14 хвилин.
Після цього яйця потрібно залити холодною водою, щоб легко очищалися від шкаралупи.
Завдяки цьому способу приготування можна зберегти в яйцях фолієву кислоту та вітаміни групи В, які дуже потрібні та важливі для нашого організму. А ще, яйця, зварені таким способом, виходять смачнішими, ніж ті, що вирують у воді.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, для чого господині натирають курячі яйця олією.
Атмосферні фронти накриють країну. Сніг, дощ і мороз: чого ще чекати Україні цієї середи?
Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?
Соціальний бонус на постійній основі. Які категорії пенсіонерів отримають подвоєні виплати?
Війна дронів спричинила медичний колапс на фронті. Як затримка евакуації перетворює “звичайні” рани на смертельні?
Відключення від електромережі в деяких регіонах сягають 12 годин на добу, і це у листопаді.…
Одна помилка — і річ зіпсована Як правильно прати верхній одяг?