Новини

Пухка сирна запіканка нашвидкуруч – найпростіший рецепт

Інгредієнти:

  • 200 г сиру (5 або 9%-ного)
  • 4 столові ложки сметани;
  • 1,5-2 столові ложки манки;
  • 2 яйця;
  • 100 г цукру;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. Яйця збити з цукром, додати сир і добре розмішати.
  2. Всипати манку та ванільний цукор, теж розмішати.
  3. Форму для випікання змастити соняшниковою або вершковою олією.
  4. Не чекати, поки манка набухне. Вилити сирну масу у форму.
  5. Духовку заздалегідь розігріти до 200 градусів. Поставити форму та зменшити градуси до 170. Випікати 30-40 хвилин.
  6. Готову запіканку можна подавати зі сметаною або присипати цукровою пудрою.

Новое на сайте

  • Новини

Шахрайство з дровами: як аферисти обманюють українців від імені «Лісів України»

Українців масово дурять через оголошення про продаж дров, залишаючи людей без грошей та деревини. Розбираємось,…

26/10/2025 11:59
  • Новини

В Україні створюють програму для переселенців: житло у селі замість очікування компенсації

В Україні готують нову програму, яка дасть змогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО) отримати житло у…

26/10/2025 10:59
  • Новини

Як приготувати ідеальний плов по-узбецьки вдома – на запах збігуться сусіди

Плов узбецькою — це не просто їжа, а цілий ритуал. Поки м'ясо рум'яниться, морква золотиться,…

26/10/2025 09:59
  • Статті

Що таке апостиль і коли його вимагають: поради юристів для громадян України

Чимало українців стикаються з тим, що держоргани не приймають документи, видані за кордоном, без спеціального…

26/10/2025 08:44
  • Новини

Скільки метрів та кубів оплачує держава: розбираємо, як розраховується субсидія

Як розрахувати розмір субсидії? Сума державної допомоги залежить не від фактичних видатків, а від встановлених…

26/10/2025 07:42
  • Новини

Як держава рахує роки служби військовим і силовикам: від чого залежить їхня пенсія

Питання пенсійного забезпечення військовослужбовців регулюється Законом України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби,…

26/10/2025 06:30