Новини

Навіщо при варінні рису розумні господині додають кілька ложок молока – секрет здивує багатьох

Виявляється, що додавання молока у воду при варінні рису допомагає отримати просто ідеальний гарнір, який виглядає не тільки презентабельно, але ще й дуже смачний.

Також молоко не дає крупі склеюватись. Рисова каша виходить не розвареною та розсипчастою.

Але найголовніше – додавання молока допомагає покращити смак страви: будьте впевнені, що рис вийде дуже апетитним.

Такий рис можна ідеально поєднувати з м’ясом, овочами, соусами.

Щодо кількості молока, то достатньо на 1 літр рідини додати 2-3 столові ложки молока.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо рис замочують у солоній воді.

Новое на сайте

  • Статті

Як обрати доставку суші у Києві: 7 основних критеріїв

Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…

20/11/2025 23:06
  • Новини

Погода 21 листопада: атмосферні фронти розділять Україну на холодну й теплу частини

Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?

20/11/2025 22:30
  • Новини

Потужний сонячний потік рухається в бік Землі: чи чекати 21 листопада магнітну бурю

Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?

20/11/2025 21:30
  • Дача

Підзимовий посів: посадіть кабачки в листопаді, щоб отримати дуже ранній урожай

Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?

20/11/2025 20:30
  • Новини

В Укренерго пояснили, в яких регіонах найважча ситуація з електропостачанням

Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.

20/11/2025 19:30
  • Новини

Які зарплати влаштовують українців у 2025 році: нові дані ринку праці

Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.

20/11/2025 18:30