Новини

Навіщо при варінні рису розумні господині додають кілька ложок молока – секрет здивує багатьох

Виявляється, що додавання молока у воду при варінні рису допомагає отримати просто ідеальний гарнір, який виглядає не тільки презентабельно, але ще й дуже смачний.

Також молоко не дає крупі склеюватись. Рисова каша виходить не розвареною та розсипчастою.

Але найголовніше – додавання молока допомагає покращити смак страви: будьте впевнені, що рис вийде дуже апетитним.

Такий рис можна ідеально поєднувати з м’ясом, овочами, соусами.

Щодо кількості молока, то достатньо на 1 літр рідини додати 2-3 столові ложки молока.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо рис замочують у солоній воді.

Новое на сайте

  • Новини

Гороскоп на тиждень з 14 по 20 квітня: час набуття внутрішньої стабільності

Це тиждень інтенсивних змін: спочатку швидкий старт, потім пристрасть, а потім бажання зупинитися та насолодитися…

13/04/2025 19:51
  • Статті

Чому Великдень святкують усі християни, але дати у православних та католиків зазвичай не збігаються

Великдень, або Воскресіння Христове є одним із найголовніших свят християн.

13/04/2025 18:56
  • Статті

Болить поперек, спина: чому виникає радикуліт і як лікують

Весна – це час, коли нагадує про себе біль у попереку, який називають радикулітом. Чому…

13/04/2025 17:56
  • Статті

Як зварити яйця, щоб вони добре чистилися: кілька секретів полегшать приготування страв

Часто зварені яйця важко очистити від скорлуби: білок залишається на внутрішній стороні, розвалює яйця. Як…

13/04/2025 16:57
  • Статті

Пенсії по-новому: як отримуватимуть виплати пенсіонери за кордоном, в окупації та переселенці?

З кінця березня набрала чинності постанова №299*. Вона змінює правила нарахування та виплати пенсій. Як…

13/04/2025 15:58
  • Новини

Фаршировані яйця з грибами: швидко, смачно, ошатно

Коли на свята на кухні багато яєць, завжди можна приготувати з них оригінальну та смачну…

13/04/2025 14:57