Виявляється, що додавання молока у воду при варінні рису допомагає отримати просто ідеальний гарнір, який виглядає не тільки презентабельно, але ще й дуже смачний.
Також молоко не дає крупі склеюватись. Рисова каша виходить не розвареною та розсипчастою.
Але найголовніше – додавання молока допомагає покращити смак страви: будьте впевнені, що рис вийде дуже апетитним.
Такий рис можна ідеально поєднувати з м’ясом, овочами, соусами.
Щодо кількості молока, то достатньо на 1 літр рідини додати 2-3 столові ложки молока.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо рис замочують у солоній воді.
У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…