Виявляється, що додавання молока у воду при варінні рису допомагає отримати просто ідеальний гарнір, який виглядає не тільки презентабельно, але ще й дуже смачний.
Також молоко не дає крупі склеюватись. Рисова каша виходить не розвареною та розсипчастою.
Але найголовніше – додавання молока допомагає покращити смак страви: будьте впевнені, що рис вийде дуже апетитним.
Такий рис можна ідеально поєднувати з м’ясом, овочами, соусами.
Щодо кількості молока, то достатньо на 1 літр рідини додати 2-3 столові ложки молока.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо рис замочують у солоній воді.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.
Бюрократії стало менше. Кабмін оновив систему реєстру ветеранів, розширив коло осіб, які мають право доступу…
Пенсійна арифметика в дії Як зміняться виплати пенсіонерам у жовтні?
ПФУ оприлюднив приклад, як обчислюється пенсія за віком у 2025 році. Розповідаємо, як дізнатися суму…