3. Залишаємо тісто в теплому місці на 2-2,5 години. Тісто має добре піднятися, збільшитись у 2-2,5 рази в обсязі. Після цього тісто потрібно розмішати ложкою.
4. Ізюм заливаємо на 10 хвилин окропом, потім воду зливаємо і добре просушуємо паперовими рушниками.
5. Додаємо родзинки в тісто. Тісто розкладаємо в 4 форми діаметром 9 см, в кожну форму покласти приблизно 230-240 грамів тіста. Потім потрібно змочити ложку у воді та розрівняти верх паски. Накриваємо рушником і залишаємо їх підніматися у теплому місці, доки вони не займуть майже весь обсяг форми. На вистоювання відводимо не менше 40 хвилин.
6. Розігріваємо духовку до 170 градусів і випікаємо паски 25-35 хвилин. Якщо паски швидко зарум’янилися, зверху їх можна накрити фольгою.
7. Дайте готовим паскам повністю охолонути і тільки потім наносьте глазур.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.