3. Залишаємо тісто в теплому місці на 2-2,5 години. Тісто має добре піднятися, збільшитись у 2-2,5 рази в обсязі. Після цього тісто потрібно розмішати ложкою.
4. Ізюм заливаємо на 10 хвилин окропом, потім воду зливаємо і добре просушуємо паперовими рушниками.
5. Додаємо родзинки в тісто. Тісто розкладаємо в 4 форми діаметром 9 см, в кожну форму покласти приблизно 230-240 грамів тіста. Потім потрібно змочити ложку у воді та розрівняти верх паски. Накриваємо рушником і залишаємо їх підніматися у теплому місці, доки вони не займуть майже весь обсяг форми. На вистоювання відводимо не менше 40 хвилин.
6. Розігріваємо духовку до 170 градусів і випікаємо паски 25-35 хвилин. Якщо паски швидко зарум’янилися, зверху їх можна накрити фольгою.
7. Дайте готовим паскам повністю охолонути і тільки потім наносьте глазур.
У четвер Сонце активізується. Попередження метеозалежним: завтра очікується геомагнітна буря.
Самотні люди похилого віку більше не в зоні ризику. Вчені впевнені, що такий спосіб життя…
Менше новоприбулих і більше працевлаштованих. Євросоюз продовжує перегляд правил підтримки українців.
Заборони та блокування. Що можуть запровадити в Україні проти порушників мобілізації найближчим часом?
Приготуйте святковий мармуровий курячий рулет - легку, ароматну та корисну альтернативу магазинній ковбасі. Він гарно…
В українській армії планують змінити систему розподілу призовників та їх навчання. Що ще передбачає новий…