Виявляється, все досить просто. Деякі досвідчені господині радять трохи потрясти сире яйце, перш ніж опускати його у воду.
Справа у тому, що іноді через деякі помилки при приготуванні, велика частина корисного білка залишається на шкаралупі. А виколупувати його – не дуже просто.
Тому розумні господині знають і користуються безліччю хитрощів і правил для варіння курячих яєць.
Отже, якщо потрясти яйце перед варінням, його вміст буде рівномірно розподілено. В результаті очистити його буде набагато простіше.
Якщо ви боїтеся, що під час трясіння можна порушити цілісність жовтка, тоді краще віддати перевагу іншому способу – покрутити яйце на столі – результат буде таким же.
Також є ще кілька корисних порад правильного варіння яєць. Свіжі яйця краще не варити, а зачекати кілька днів.
Відправляти продукт слід лише у каструлю із холодною водою. І не забувайте додати чайну ложку солі при варінні. Тоді яйця будуть ідеально чиститись.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як краще зберігати яйця – гострим або тупим кінцем униз.
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…