Отже, скільки можна зберігати насіння, щоб воно не втратили схожість.
Кавун, диня, кабачок – 6-9 років;
боби, огірок, перець, баклажан, томати, петрушка, кріп, редис, редька – 3-4 роки;
горох – 3-6 років;
капуста, цвітна капуста, шпинат – 4-5 років;
цибуля ріпчаста, морква, селера – 2-3 роки;
пастернак, селера – 1-2 роки;
салат, буряк – 3-5 років;
квасоля – 5-6 років.
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?