Отже, скільки можна зберігати насіння, щоб воно не втратили схожість.
Кавун, диня, кабачок – 6-9 років;
боби, огірок, перець, баклажан, томати, петрушка, кріп, редис, редька – 3-4 роки;
горох – 3-6 років;
капуста, цвітна капуста, шпинат – 4-5 років;
цибуля ріпчаста, морква, селера – 2-3 роки;
пастернак, селера – 1-2 роки;
салат, буряк – 3-5 років;
квасоля – 5-6 років.
Кабмін готується до пікового навантаження. Чому заяви варто подати до Різдва?
Нові правила для пенсіонерів у наступному році. Надбавки, стаж і межі виплат.
В Україні можна отримати пільги на оплату комунальних послуг у повному обсязі. Ось повний перелік…
Привіт! На зв'язку Владислав - засновник і керівник магазину Кораблик Рибака. З 2017 року ми…
Автопродовження скасовано. У фінустанові назвали категорії клієнтів, яким автоматично не перевипустять картки.
Отримати майно чи борги? Як спадщина може перетворитися на фінансовий тягар?