Виправити ситуацію допоможе звичайний інгредієнт, який завжди під час приготування пюре додають розумні господині. Йдеться про яйця.
Тільки не потрібно вбивати в готову картоплю відразу все яйце. Для надання страві легкості нам знадобиться лише білок, який потрібно ретельно збити до появи щільної білої маси. І лише потім змішати з готовим картопляним пюре. Жовток вводити не потрібно.
Звичайно, потрібно використовувати виключно свіжі яйця. Також для приготування ідеального пюре потрібно правильно варити картоплю. Так, сирий овоч бажано покласти в воду, що вже вирує. А сіль треба додавати на завершальному етапі варіння.
Коли картопля приготується, всю рідину потрібно злити і тільки потім вводити необхідні інгредієнти.
Також замість молока краще додати вершки, тоді консистенція у пюре буде ніжною, а сама страва – смачною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як швидко зварити горох без соди та замочування.
Багато господинь роками користуються однією сковорідкою, але з часом на ній утворюється стійкий шар нагару,…
«Доларове дерево» може завдати шкоди замість очікуваного багатства. Розповідаємо, кому треба тричі подумати, ніж завести…
«Ощадбанк» оголосив про старт нової акції з грошовими сертифікатами та технікою Apple. Розповідаємо, за яких…
ПФУ почав приймати заявки на новий вид соціальної допомоги, без черг і паперів. Що можуть…
В яких числах приходить пенсія та як дізнатися про її нарахування. Все що потрібно знати…
Три методи осінньої висадки полуниці та інші важливі подробиці. Ось що радять досвідчені садівники.