Корисно знати, що при зберіганні моркви терміном у 2 місяці залишається лише 50 відсотків сахарози та вітамінів. Але вони не зникають при сушінні. Отже, потрібно заготовляти сушену моркву та робити чай.
Причому спеціально заготовляти моркву не потрібно, використовуйте макуху, яка у вас залишається після приготування соку. Потім розкладіть макуху на деко, висушіть і заварюйте як чай.
Сушений жмих стане у нагоді і при приготуванні морквяної олії для засмаги: залийте його рослинною олією і настоюйте 21 день.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому морква росте рогатою і корявою.
Багато українців не знають, що прострочена перевірка газового лічильника може обернутися значними переплатами.
Синоптик Наталка Діденко так говорить про погоду в середу: "Холодна погода, місцями навіть із нулями…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Що про це говорять астрофізики?
Кістковий бульйон називають рідким золотом і приписують йому чи не магічні властивості. Але як це…
Українці продовжують шукати захист у країнах ЄС: влітку 2025 року їх побільшало на 31 тисячу.…
Рецепт «Чушка Бюрек» - смачний і корисний спосіб включити болгарський перець до раціону, особливо в…