Корисно знати, що при зберіганні моркви терміном у 2 місяці залишається лише 50 відсотків сахарози та вітамінів. Але вони не зникають при сушінні. Отже, потрібно заготовляти сушену моркву та робити чай.
Причому спеціально заготовляти моркву не потрібно, використовуйте макуху, яка у вас залишається після приготування соку. Потім розкладіть макуху на деко, висушіть і заварюйте як чай.
Сушений жмих стане у нагоді і при приготуванні морквяної олії для засмаги: залийте його рослинною олією і настоюйте 21 день.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому морква росте рогатою і корявою.
Кому із пенсіонерів держава передбачила ряд доплат. І у кого мінімальна пенсійна виплата не може…
Такі пиріжки з капустою ваші рідні уплітатимуть за обидві щоки. Пропонуємо найкращий рецепт пиріжків на…
Ще кілька діб - і зима остаточно вгамується, вважають синоптики. 10 квітня ситуація на дорогах…
Щоб отримати довгі пагони плетистих троянд, придатниз для зрізання, кущ потрібно правильно формувати.
Усі знають, що вік жінки видає не так обличчя, як шкіра шиї. Прості поради допоможуть…
Як поведеться Сонце? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?