Так, групі вчених удалося з’ясувати користь консервованої сайри. Фахівці вивчили 14 зразків консервованої сайри різних фірм. І визначили, що ця риба не тільки не містить важких металів, чим лякають споживачів недобросовісні конкуренти, а у великих кількостях містить омега-3 кислоти.
Цей вид риби містить високий рівень поліненасичених кислот.
Вживання цього консервованого продукту дозволяє забезпечити організму захист судин та серця. Дослідженням фізико-хімічних властивостей сайри та впливу її на організм людини тепер займаються вчені з Японії та Кореї.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про продукти, які погіршують пам’ять.
Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…
Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?
9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.
Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Здоровий сон – це основа гарного самопочуття.
Яйце, цукор і борошно - все просто, але бісквіт не піднімається, то тріскається, то осідає.…